güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

HAKAN IŞIKTAN’IN RESİM SERGİSİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Hakan Işıktan’ın eserlerinden oluşan yağlı boya resim sergisi sanatseverlerin akınına uğradı.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2022 00:13
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2022 00:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
HAKAN IŞIKTAN’IN RESİM SERGİSİ BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Hakan Işıktan’ın ilk kişisel yağlı boya resim sergisi, Bandırma Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında Barış Manço Kültür Merkezi’ndeki Melih Çınar Sergi Salonu’nda görücüye çıktı. 6-13 Mart tarihleri arasında açık kalan sergi sanatseverlerin yoğun ilgisini topladı. Sergide bulunan 52 eserden yaklaşık 25’i satıldı. Hakan Işıktan gerçekleştirdiğimiz röportajda, umduğunun çok ötesinde bir ilgi ve alaka gördüğünü ve bundan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Hakan Işıktan, “13 yıldan bu yana ciddi anlamda resim çalışmaları yapıyorum. Daha önce karma bir resim sergisinde de eserlerim görücüye çıkmıştı. Gördüğüm karşılık o zaman da çok güzeldi. İyi izlenimler edinmiştim. Aldığım güzel enerji beni daha fazla çalışmaya yöneltti. Bu sergi de ilk kişisel sergim oldu ve 2017 yılından bu yana yaptığım çalışmalar yer aldı.

Yaradılışım itibariyle çok titiz çalışan biriyim. Çok emek verdim, her şeyin en iyisi olsun istedim. Bu sergimde de alığım geri dönüşler bir nebze hedefime ulaştığım kanısını bende uyandırdı. Umduğumun çok ötesinde bir ilgi ve alaka var.  Sergide 52 eserim var ve aşağı yukarı 25 tanesi satıldı. Tabi ki bu da memnun edici bir yanı ama en önemlisi de bu güzellikleri eşimle, dostumla ve sanatseverlerle paylaşabiliyor olmam. Bu benim için çok daha önemli,” dedi. /Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.