güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

DUVAR DEĞİL SANAT ESERİ

 “Kütüphanesiz Okul Kalmasın Projesi” kapsamında Şehit Süleyman Bey İlkokulu’nda kurulacak koridor kütüphanesi için gerçekleştirilen duvar boyama çalışması görenleri büyülüyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2022 00:06
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2022 00:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
DUVAR DEĞİL SANAT ESERİ

Bandırma Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Görsel Sanatlar Öğretmeni Münevver Bülbül, Okul Aile Birliği Ayfer Şanlı ve Asude Yolyapan’ın Şehit Süleyman Bey İlkokulu’nun koridor kütüphanesi için gönüllü olarak gerçekleştirdikleri duvar boyama çalışması göz doldurdu. İlkokul çocuklarının seviyesine uygun görseler seçilerek akrilik boya ile yapılan çalışma 3 hafta sürdü.

Şehit Süleyman Bey İlkokulu Müdür Yardımcısı Özlem Kolay konu ile ilgili bilgilendirmelerde bulunarak, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Sayın Emine Erdoğan’ın himayesinde yürütülen, Kütüphanesiz Okul Kalmasın Projesi kapsamındaki çalışmalarımız Sayın Valimiz Hasan Şıldak, Sayın Kaymakamımız Engin Aksakal ve Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mutlu Aslan’ın destekleriyle devam ediyor. Aynı zamanda velimiz olan Münevver Bülbül’e başlattığımız çalışmamıza olan desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Sayesinde öğrencilerimiz keyifli vakit geçirecekler. Bir okulun kütüphanesi nasıl güzel hale getirilir görmüş bulunmaktayız,” dedi.

Münevver Bülbül ise yaptığı konuşmada oluşturulan kütüphaneye katkı sağlayabildiği için çok mutlu olduğunu kaydederek, “Boyalarımızı, fırçalarımızı aldık ve hemen çalışmaya başladık. Ayfer Şanlı ve Asude Yolyapan ile birlikte işe koyulduk. Çalışmamız 3 hafta sürdü ve artık bitiyor. Güzel bir doğa konsepti oluşturduk. Verdiğimiz emeğin karşılığını, öğrencilerimizin mutluluğuyla görmek bizleri de çok mutlu ediyor,” ifadesinde bulundu. /Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.