güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

BÜYÜKŞEHİR DURAKLARI KÜTÜPHANEYE DÖNÜŞTÜRÜYOR

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, şehirde kitap okuma alışkanlığını artırmak amacıyla yeni nesil akıllı otobüs duraklarında kitaplıklar kurmaya başladı. Kitaplıkların yanı sıra durakların hayvan dostu duraklar haline getirilmesi için ilk adım atıldı.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2022 00:04
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2022 00:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
BÜYÜKŞEHİR DURAKLARI KÜTÜPHANEYE DÖNÜŞTÜRÜYOR

Balıkesir Durakta da Okuyacak
Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanlığı tarafından yeni nesil akıllı duraklarda Balıkesirlileri kitap okumaya teşvik etmek amacıyla kitaplıklar oluşturuldu. Kitap okuma alışkanlığı kazandırılmasının yanı sıra vatandaşların otobüs beklerken geçirdikleri vakti en iyi şekilde değerlendirebilmelerini hedefleyen projenin ilgi görmesi halinde yaygınlaştırılması hedefleniyor. Ayrıca projenin sürdürülebilir olması ve daha fazla kişiye ulaşması için vatandaşlar da duraklardaki kitaplıklara, kitap bağışı yapabilecek.
Hayvan Dostu Otobüs Durakları
Ayrıca Balıkesir’deki yeni nesil durakların hayvan dostu otobüs durakları haline getirilmesi için ilk adım atılarak şehir merkezindeki bir durağa sokak hayvanları için yuva ve mama odağı kuruldu. Duraklarla ilgili kontrolleri rutin olarak gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde bulunan yeni nesil duraklarda kısa süre içerisinde benzer çalışmaları hayata geçirecek. /Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.