güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

BİGADİÇ ET VE SÜT FESTİVALİ İLE RENKLENDİ

Bigadiç 6. Et ve Süt Festivali hafta sonu büyük katılımla gerçekleştirildi. Halk oyunları, yemek yarışmaları, Rahvan At Yarışları ve cirit gösterileri ile renklenen festivalde en güzel buzağı, en güzel koç, en güzel kuzu ve en güzel oğlak seçildi ve üreticiler ödüllendirildi.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2022 00:14
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2022 19:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
BİGADİÇ ET VE SÜT FESTİVALİ İLE RENKLENDİ

Festivale Vali Hasan Şıldak, Balıkesir Milletvekilleri Belgin Uygur, Mustafa Canbey, İsmail Ok ve Ahmet Akın, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Bigadiç Kaymakamı Mehmet Halis Aydın, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb.Tarık Hekimoğlu, Alteylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz, Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu, Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, siyasi partilerin il ve ilçe yöneticileri, kamu kurum ve kuruluşlarının ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlin valisi olarak Bigadiç'le ilgili her zaman pozitif şeyler hissettiğini söyleyen Vali Şıldak,"Böyle güzel birliktelikler insanları bir araya getiriyor ve o bölgenin gelişimine katkı sağlıyor. Bigadiç İlçemiz et ve süt üretimiyle ilimize de büyük güç katıyor." dedi.

Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu da ilki 2015'de gerçekleştirilen festivalin tarım ve hayvancılığın desteklenmesi, birlik ve beraberliğin pekiştirilmesi ve ilçenin tanıtımına katkı sağlamak amacıyla düzenlendiğini belirtirken, bu amacın gerçekleştirilmesinden mutluluk duyduğunu söyledi. /Memet Koşar

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.