güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

BANDIRMALI ÇOCUKLAR 23 NİSAN’DA GÜLECEK

Bandırma Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Bandırma Belediyesi’nin iş birliği ile 23 Nisan’da “Gülen Çocuklar Şenliği” adı altında çocuklara yönelik çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek.

Haber Giriş Tarihi: 21.04.2022 00:09
Haber Güncellenme Tarihi: 21.04.2022 00:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
BANDIRMALI ÇOCUKLAR 23 NİSAN’DA GÜLECEK

Bandırma Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Feride Aşırt Can, 23 Nisan günü Bandırma’da gerçekleştirecekleri şenlikler ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Bandırma Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Bandırma Belediyesi’nin iş birliğiyle “Gülen Çocuklar Şenliği” adı altında Sahil Bandı’nda gerçekleştirilecek etkinliklere herkesi davet eden Feride Aşırt Can, “Çocuklara özel bir gün hazırladık,” dedi.

Feride Aşırt Can, “Etkinliğimizde tamamen çocuklarımızın ön planda olmasını istedik. Etkinliğin sunucusu bile çocuklarımızdan olacak. Son anına kadar çocukların ön planda olduğu ve tamamen çocuklara özel bir gün yapmak istiyoruz. Bandırma Belediyesi ile iş birliği içinde yapacağımız etkinliklerimizde Bandırma’daki farklı kuruluşlarımız da bize destek sunuyorlar. Etkinliğimiz 23 Nisan günü 14.30’da Sahil Bandı’nda başlayacak ve tamamen ücretsizdir. Bütün çocuklarımızı davet ediyoruz,” dedi. /Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.