güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

Zabıtadan toplu taşıma araçlarına sıkı denetim

Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’na bağlı Trafik Zabıta Şube Müdürlüğü ekipleri, toplu taşıma araçlarında denetim ve kontrollerine devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2022 12:19
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2022 12:19
Kaynak: İGF Haber
Zabıtadan toplu taşıma araçlarına sıkı denetim

MERSİN (İGFA) - Havaların iyice ısındığı şu günlerde, vatandaşların toplu taşıma araçlarında sıkıntı yaşamaması, rahat ve güvenli bir şekilde yolculuk gerçekleştirmeleri için,

Büyükşehir Zabıta ekipleri denetimlerini sıklaştırdı.

Zabıta’dan yolcu güvenliği için denetim

Ekipler, Tarsus Kültür Parkı yanı Muvaffak Uygur Caddesi üzerinde bulunan durak başta olmak üzere birçok noktada uyguladığı denetimlerde, toplu taşıma araçlarında özellikle klimaların çalışıp çalışmadığı, kılık-kıyafet yönetmeliğine uygunluk ve en önemlisi hareket halinde iken araç kapılarının kapalı tutulması konusunda ikazlarda bulunuyor.

Büyükşehir Trafik Zabıta ekipleri tarafından, yolcu güvenliğini tehlikeye düşürecek hareketler ve hız konusunda da sürücüler uyarılırken, sabit noktaların yanı sıra ekip araçlarıyla devriye şeklinde kentin en işlek caddelerinde toplu taşıma araçları takip ediliyor.

Yapılan denetimlerde Tarsus kent merkezinde faaliyet yürüten Belediye’ye ait toplu taşıma araçları da dahil olmak üzere, uyarı ve yönetmeliklere uymayan sürücülere cezai işlem uygulanıyor.

Kaynak: İGF Haber

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.