güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

Nevşehir'de gençlik kampı sona erdi

Nevşehir Belediyesi’nin düzenlediği Afyon ve Mersin Gençlik Kampları sportif faaliyetler, geziler ve birbirinden eğlenceli etkinliklerle, gençlere unutulmaz anlar yaşattı.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2022 10:30
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2022 10:30
Kaynak: İGF Haber
Nevşehir'de gençlik kampı sona erdi

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından Nevşehirli gençler için Afyon ve Denizli Gençlik Kampları düzenlendi. Yaklaşık 150 gencin katıldığı kamplar 03-07 Ağustos tarihleri arasında kızlar için Mersin Yıldırım Beyaz Deniz Kampı ve erkekler için ise Afyon Sultandağı Gençlik Kamp Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü eğitmenlerinin nezaretinde kamplara katılan Nevşehirli gençler hem gittikleri şehirlerin tarihi ve kültürel merkezlerini gezdi hem de katıldıkları sportif aktivitelerle farklı ve eğlence dolu bir deneyim yaşadı.

Kampların sona ermesi ile birlikte Pazar günü Nevşehir’e dönen öğrenciler aileleri tarafından karşılandı. Nevşehir Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenen kamplara katılmak dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren gençler ve aileleri Belediye Başkanı Dr.Mehmet Savran’a teşekkür etti.

Kaynak: İGF Haber

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.