güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

Kocaeli İzmit'te kırsal doğa yürüyüşleri sürüyor

Kocaeli'de İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün İzmit’in köylerinin tanıtımı ve kalkınmasını sağlamak amacıyla düzenlediği doğa yürüyüşü projesi, Karaabdülbaki Köyü’nde devam etti.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2022 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2022 13:30
Kaynak: İGF Haber
Kocaeli İzmit'te kırsal doğa yürüyüşleri sürüyor

KOCAELİ (İGFA)- İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü’nün düzenlediği Bizim Köy Doğa Yürüyüşü etkinliğinin bu haftaki durağı, Karaabdülbaki Köyü oldu.

İzmit belediyesi önünde toplanan yürüyüş ekibi, İzmit Belediyesinin aracı ile Karaabdülbaki Köyü’ne hareket etti. Köye ulaşan ekip, köy sakinlerinin hazırladığı mancarlı pide ve çay ikramının ardından programına devam etti.

İzmit Belediyesi'nin hazırladığı stantlarda kurulan köylü pazarından alışveriş yapan ve köy içerisinde gezintiye çıkan yürüyüş ekibi, ardından belirlenen rotada yürüyüşüne başladı. Bir buçuk saat süren yürüyüş sırasında katılımcılar, orman içerisinde bulunan dere yatağının yanı sıra 3 farklı şelale manzarasının da keyfini çıkardı.

Yürüyüşe katılan ve keyifli bir günü geride bırakan vatandaşlar, İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e ve Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa’ya etkinlik için teşekkür etti.

Kaynak: İGF Haber

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.