güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

Kocaeli İtfaiyesi eğitim üssü olma yolunda

Kocaeli Büyükşehir İtfaiye ekipleri, ASAŞ Alüminyum firmasının acil durum ekiplerine yönelik Yangına Müdahale ve Söndürme Teknikleri Eğitimi gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2022 10:05
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2022 10:05
Kaynak: İGF Haber
Kocaeli İtfaiyesi eğitim üssü olma yolunda

KOCAELİ (İGFA) -  Ulusal ve uluslararası çapta gerçekleştirdiği eğitim faaliyetleriyle adından söz ettiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, yeni yangın eğitim üniteleri ve istasyonlarıyla başarı çıtasını yükseltiyor.

Son olarak Sakarya’da bulunan ASAŞ Alüminyum firmasının acil durum ekiplerine yönelik Yangına Müdahale ve Söndürme Teknikleri Eğitimi gerçekleştirildi.

Kısa süre önce tamamlanan yeni yerine taşınan İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nın hizmet binasının hemen arkasında yeniden tasarlanan İtfaiye Eğitim Merkezi KOBİTEM, gelen talepler doğrultusunda eğitim hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor.

Son olarak Sakarya’da bulunan ASAŞ Alüminyum firmasının acil durum ekiplerine yönelik Yangına Müdahale ve Söndürme Teknikleri Eğitimi gerçekleştirildi. İki gün süren eğitimlerde uygulamalı olarak Kişisel Korunma Donanımı, Temiz Hava Solunum Cihazı Kullanımı, Termal Kameralar ve Acil Durumlarda Kullanımı, Kapalı ve Dumanlı Ortamlarda İlerleme Teknikleri, Yangın Durumunda Kazazede Arama ve Kurtarma, Çok Katlı Yapılarda Yangına Müdahale Teknik ve Usulleri ile Kapalı Alan Yangınları ile Mücadele başta olmak üzere birçok konuda bilgi sunuldu.

Kaynak: İGF Haber

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.