güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

Kayseri Talas'ta görüntü kirliliğine geçit yok

Kayseri Talas Belediyesi sıcakların artmasıyla birlikte her yıl olduğu gibi yine boş araziler ve otlak alanlarda tesviye ve düzenleme çalışmaları gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 29.07.2023 19:02
Haber Güncellenme Tarihi: 29.07.2023 19:02
Kaynak: İGF Haber
Kayseri Talas'ta görüntü kirliliğine geçit yok

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
İlçe genelinde çevre düzenlemesi ve temizlik çalışması yürüten Kayseri'nin Talas Belediyesi, boş arazilerde yer alan hafriyatların kaldırılmasının yanı sıra yangın riski ve çeşitli haşeratın üremesine neden olabilecek kuru otları da temizliyor.

Bahçelievler ve Mevlana Mahalleleri başta olmak üzere Talas genelinde yürütülen çalışmalarda ayrıca zamanla oluşan çukurlar da kapatılarak düzeltmeler gerçekleştiriliyor. Yapılan tesviye çalışmasıyla görüntü kirliliği ortadan kaldırılırken otlardan kaynaklanacak yangın riski ve sinek oluşumunun da önüne geçilmiş oluyor.

2 greyder, 3 kepçe ve 2 kamyon olmak üzere toplam 7 araçla yapılan çalışmalarda 17 personel görev alıyor.

Kaynak: İGF Haber

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.