güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa Yıldırım'da yüzme bilmeyen kalmayacak

Bursa'da Yıldırım Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hayata geçirilen ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesine tam destek veriyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2023 17:47
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2023 17:47
Kaynak: İGF Haber
Bursa Yıldırım'da yüzme bilmeyen kalmayacak

BURSA (İGFA) - Bursa'nın Yıldırım ilçesinde Akıncıtürk İhsan Dikmen İlkokulu ve Şehit Piyade Binbaşı Ercüment Türkmen Ortaokulu bahçesine kurulan portatif havuzlarda 6-13 yaş grubu çocuklar yüzme öğreniyor.

Temizlik, hijyen, bakım ve eğitim hizmetlerinin Yıldırım Belediyesi tarafından verildiği havuzlardan bin 920 öğrenci yararlanıyor.

Yüzme sporunun çocuklar için çok önemli olduğunu vurgulayan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, “Bakanlığımızın ‘Yüzme Bilmeyen Kalmasın’ projesini çok değerli buluyor ve elimizden gelen desteği veriyoruz. Yüzme sporu çocuklarımızın fiziksel ve sosyal gelişimi için çok önemli. Bizler de Yıldırım Belediyesi olarak evlatlarımıza hem yüzme öğretiyoruz hem de yüzme sporunu sevdirmeye çalışıyoruz. 12x20 ebatında ve 125 cm derinliğinde olan havuzlarımızdan toplamda bin 920 çocuğumuz faydalanıyor. Çocuklarımızın geleceği için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Kaynak: İGF Haber

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.