güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa Gemlik'te 'Uğur Böcekleri Kreşi'nde zam yok

Bursa'a Gemlik Belediyesi tarafından hizmete sunulan Uğur Böcekleri Kreşi yoğun ilgi görüyor. 75 öğrenci kapasiteli kreş, yeni dönemde ailelerin ilgi odağı oldu.

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2022 18:27
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2022 18:27
Kaynak: İGF Haber
Bursa Gemlik'te 'Uğur Böcekleri Kreşi'nde zam yok

BURSA (İGFA) - Bursa'nın Gemlik ilçesinde üçüncü hizmet yılına hazırlanan Gemlik Belediyesi bünyesindeki Uğur Böcekleri Kreş ve Gündüz Bakımevi'nn kontenjanı şimdiden tamamen doldu.

Kayıtların tamamlandığı Uğur Böcekleri Kreşi’nde 5 sınıf açılacak. Kayıt olan 75 miniğe ise 8 öğretmen eğitim verecek.

Öncelikle asgari ücret ve dar gelirli ailelerin yararlanmalarını hedeflediklerini söyleyen Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan, “Kreşimiz, açılmasından bu yana aileler tarafından yoğun ilgi görüyor. Burada, 3-6 yaş arası çocuklarımıza el becerilerini, sorumluluk ve güven duygularını güçlendirecek eğitimler veriyoruz. Çocuklarımız, 15-20 kişilik sınıflarda, tecrübeli öğretmenlerimiz eşliğinde yüzme, masal terapisi, satranç, müzik ve halk oyunları dersleri alıyorlar. Ayrıca kum havuzu, açık ve kapalı oyun alanlarında keyifli vakit geçiriyorlar" dedi.

Başkan Sertaslan kreş ücretlerine de değinerek “Ekonomik şartların aileleri zorladığı bu dönemde kreş fiyatlarımızı arttırmadık. Ailelerimizin içleri rahat olsun. Geçen yıl ki fiyatlarımız geçerli olacaktır" dedi.

Kaynak: İGF Haber

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.