güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

ZAFER PARTİSİ TEŞKİLATLANMA ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

Zafer Partisi Balıkesir İl Başkanı Suat Aydın, Bandırma’da basın toplantısı düzenlendi. Aydın, Bandırma İlçe Başkanlığı görevine Murat Burcu’nun atandığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2022 00:10
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2022 00:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
ZAFER PARTİSİ TEŞKİLATLANMA ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

Zafer Partisi Balıkesir İl Başkanı Suat Aydın,  Bandırma’da düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Zafer Partisi Bandırma İlçe Başkanlığı görevine Murat Burcu’nun getirildiğini açıklayan Aydın, Balıkesir genelindeki teşkilatlanma çalışmalarına aralıksız olarak devam ettiklerini kaydederek Haziran Ayı’na kadar il çapındaki tüm genel kurulları tamamlamayı planladıklarını söyledi.

Suat Aydın’ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde; “Zafer Partisi olarak Balıkesir genelindeki teşkilatlanma çalışmalarımız aralıksız olarak devam ediyor. Bandırma İlçe Başkanlığına Murat Burcu, Erdek İlçe Başkanlığına ise Barış Gegit atanmıştır. Marmara İlçesinde de teşkilatlanmayla ilgili görüşmelerimiz devam ediyor. Hedefimiz Haziran Ayı sonuna kadar il ve ilçe kongrelerini tamamlamak ve Yüksek Seçim Kurulu’nun seçimlere girecek partiler listesine girmektir.

Zafer Partisi, rant ve çıkar amacı ile siyaset yapmak, makam ve mevki sahibi olmak adına bir arayışı olmayanların tek fikri ve emellerinin yaşanabilir bir Türkiye, tam bağımsız ve adaletin her bir bireye eşit olduğu ülke hayali taşıyan sevdalılardan oluşan bir topluluğun tezahürüdür.” /Ahmet Türkmen-Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.