güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

YILMAZ: “AE SOLAR ENERJİ ÇALIŞMALARI BANDIRMA İÇİN ÖNEMLİ FAYDALAR SUNUYOR”

Solar Enerji Elektrik ve Sanayi Ticaret Limited Şirketini ziyaret eden BTO Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz, AE Solar Enerji çalışmalarının Bandırma ve çevresine önemli faydalar sunduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2024 10:25
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2024 10:25
Kaynak: Selin Girgin
https://www.bandirmayasam.com.tr
YILMAZ: “AE SOLAR ENERJİ ÇALIŞMALARI BANDIRMA İÇİN ÖNEMLİ FAYDALAR SUNUYOR”

Bandırma Ticaret Odası (BTO) Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz, AE Solar Enerji Elektrik ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kurucu Ortağı Yönetim Kurulu Başkanı Aytaç Havsalı ile Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ertaç Havsalı’yı ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Başkan Havsalı, şirketin faaliyetleri ile ilgili Başkan Yılmaz’ı detaylı olarak bilgilendirdi. Havsalı, AE Solar Enerji'nin, büyük, orta ve küçük ölçekli işletmeler için güneş enerjisinden elektrik üreten sistemler kurduğunu ve bu sistemlerin tüm aşamalarını kendi bünyelerinde gerçekleştirdiklerini anlattı.

“ENERJİ İHTİYAÇLARINI KARŞILAYAN SİSTEMLER KURUYORUZ”

Elektriğe erişimin olmadığı çiftlik, dağ evi, bağ, bahçe, yazlık gibi yerlerde de enerji ihtiyaçlarını karşılayan sistemler sunduklarını söyleyen Ertaç Havsalı, "Güneş enerjisinden elektrik üretmek için gerekli tüm tasarım, projelendirme, danışmanlık hizmetleri ile kurulum sonrası bakım ve onarım faaliyetlerini kusursuz bir şekilde kendi bünyemizde uzman kadromuzla yapıyoruz.” dedi. Ardından Başkan Yılmaz, güneş enerjisi sistemlerini destekleyici alüminyum profil ve yedek parça üretim hatlarını gezdi.

“BANDIRMA VE ÇEVRESİNE ÖNEMLİ FAYDALAR SUNUYOR”

AE Solar Enerji'nin bölge ekonomisine sağladığı katkılardan dolayı memnuniyet duyduğunu belirten BTO Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz, "Enerji çözümleri konusunda yerel işletmelerin desteklenmesi ve yenilikçi teknolojilerin kullanımı, bölge ekonomisinin güçlenmesine büyük katkı sağlamaktadır. AE Solar Enerji'nin bu alandaki çalışmaları Bandırma ve çevresine önemli faydalar sunuyor.” dedi.

Haber: Selin Girgin

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.