güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

YARIŞMADA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

Sağlıklı Nesil, Sağlıklı Gelecek Projesi kapsamında düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldı.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 08:10
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 08:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
YARIŞMADA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER ÖDÜLLERİNİ ALDI

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Türkiye Yeşilay Cemiyeti’nin iş birliği ile hayata geçirilen “Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Projesi” kapsamında, Balıkesir’de edebi ve görsel eser kategorilerinde yarışma düzenlendi.

“Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Projesi” kapsamında Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde ödül töreni gerçekleştirildi. Ödül törenine Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Yeşilay Balıkesir Şube Başkanı Mürşit Canbulat, yarışmada birinci olan öğrenciler ve öğrencilerin öğretmen ile aileleri katıldı. “Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Projesi” kapsamında düzenlenen yarışmada ilkokuldan liseye kadar geniş bir öğrenci yelpazesine birçok konuda bilinçlendirme yapılması hedeflendi.

“Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek Projesi” kapsamında düzenlenen yarışmanın ödül töreninde öğrencilere bilgi ve farkındalıklarını sanatsal ve edebi ifadelerle ortaya koyma imkânı sunduğu yarışma ile öğrencilerin bağımlılık konusunda bilgilendirmeleri sağlanırken bu konudaki düşüncelerini, yaratıcılıklarını ve çözüm önerilerini paylaşmalarının da teşvik edildiği vurgulandı.

Yeşilay’ın birçok konuda bağımlılıkla ilgili başarılı çalışmalar yürüttüğünü ve faaliyetlerin Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından desteklendiğini belirten Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, edebi ve görsel eser kategorilerinde göstermiş oldukları başarıdan dolayı birinci olan öğrencileri ve öğrencileri her daim destekleyen öğretmenleri tebrik ederek yarının ve kültürünü şekillendirecek olan öğrencilere ödüllerini takdim etti. /Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.