güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

YARDIMLAR İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞMAYA DEVAM EDİYOR...

Paşakent Mahalle Muhtarı Nurten Sarıaltın, iyi durumda olan kullanılmış giysileri toplayarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2022 00:09
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2022 12:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
YARDIMLAR İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞMAYA DEVAM EDİYOR...

Mahalle sakinlerinin yanı sıra esnafların da ciddi şekilde destek verdiği kullanılmış giysi kampanyasında yoksul ailelere çok sayıda giysi bağışı yapıldı.

Kampanya ile mahallede dayanışma ruhunu geliştirdiklerini kaydeden Muhtar Sarıaltın, bağışta bulunan duyarlı vatandaşlara da teşekkür etti.

“Kıyafetleri Toplayarak İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırıyoruz”

Ev eşyası kampanyaları da yaptıklarını kaydeden Sarıaltın, “İyi durumda olan vatandaşlarımızdan kıyafetlerini toplayarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyoruz. Bunların yanı sıra ev eşyası desteklerimiz de oluyor. Amacımız toplumsal yardımlaşma ve dayanışmayı geliştirmek. Giysi kampanyasını muhtar olmadan önce de yapıyordum. Mahalle sakinlerimiz kampanyamızı sahiplendi, ben olmasam bile muhtarlığa bırakıyorlar.  Bu kıyafetlerin içerisinde vatandaşlarımız giymiş olduğu kıyafeti küçülmüş ya da artık kullanmıyor oldukları eşyaları yıkayarak bizlere getiriyorlar. İhtiyacı olan vatandaşların isim ve adresleri bize ulaştırılıyor bizlerde onların ihtiyacı olan eşyaları kendilerine teslim ediyoruz. Tabiri caizse fısıltı gazetesi dediğimiz vatandaşlar arası kulaktan kulağa yayılarak çok fazla kişilere ulaşıyoruz. Mahalle sakinlerimiz bu konuya duyarlı, okul üniformalarından tutun birçok kıyafetleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için bana teslim ediyorlar" dedi. /Serhat Barış

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.