güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

VETBÜS ERDEK’TEKİ SOKAK HAYVANLARI İÇİN HİZMET VERDİ

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin mobil veteriner kliniği VETBÜS, Erdek’teki sokak hayvanlarının sağlık ihtiyaçlarını karşılamak üzere Cumhuriyet Meydanı’nda hizmet verdi.

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2024 20:05
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2024 20:05
Kaynak: Oğulcan Bölükbaşı
https://www.bandirmayasam.com.tr
VETBÜS ERDEK’TEKİ SOKAK HAYVANLARI İÇİN HİZMET VERDİ

VETBÜS aracılığıyla Erdek’teki sokak hayvanlarının sağlık ihtiyacı karşılanıyor. Cumhuriyet Meydanı’nda hizmet veren VETBÜS, hayvanlara çeşitli tedavileri sunarak sağlıklı bir yaşam sürmelerine katkı sağlıyor.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü’nde görevli Veteriner Hekim Abdülkerim Özdemir, hayvanlara katkı sunmak amacıyla otobüste tedavilerin gerçekleştirildiğini ifade etti. Özdemir, “Otobüsle can dostlarımızın iç-dış parazit taraması gibi hizmetler sunuyoruz. Kırık-çıkık, ameliyat gibi ağır durumlarda ise Beyaz Masa telefonundan randevu alınarak merkezi yerlerde müdahale ediyoruz. Aynı zamanda VETBÜS, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğundaki yaban hayatına ait hayvanlara da müdahale edebiliyor. Her gün bir ilçeye hizmet veren VETBÜS, sabah 10:00 ile 16:00 saatleri arasında faaliyet gösteriyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederiz” şeklinde konuştu. /Oğulcan Bölükbaşı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.