güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

Vekil Aytekin, Mirza’yı tebrik etti

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, CHP Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin’i makamında ağırladı.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2024 10:15
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2024 10:15
Kaynak: Mihriban Nur Uysun
https://www.bandirmayasam.com.tr
Vekil Aytekin, Mirza’yı tebrik etti

Cumhuriyet Halk Partisi MYK Üyesi Yurtiçi ve Yurtdışı Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’yı ziyaret etti. Ziyarette Milletvekili Aytekin’e CHP Balıkesir İl Başkanı Erden Köybaşı ve İlçe Başkanı Mehmet Atak eşlik etti. Yerel seçimlerde elde edilen başarının konuşulduğu ziyarette Vekil Aytekin, yeni dönemde görev alacak olan Dursun Mirza, belediye meclis üyeleri ve ekibini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Belediye Başkanı Mirza, “CHP Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı  ve Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, CHP Balıkesir İl Başkanımız Erden Köybaşı ve CHP İlçe Başkanımız Mehmet Atak’ı belediyemizde misafir etmekten büyük mutluluk duyduk. Nazik ziyaretleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum birlikte birçok başarılara imza atmayı diliyorum.”diye konuştu. /Mihriban Nur Uysun

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.