güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

“VATANDAŞLARIMIZI ZORUNLU DEPREM SİGORTASI YAPTIRMAYA DAVET EDİYORUZ”

17 Ağustos’un 23. Yıldönümünde, sigortalılık bilincinin önemini vurgulayan Sigorta işletmecisi Volkan Kuş, tüm vatandaşları zorunlu deprem sigortası yaptırmaya davet etti.

Haber Giriş Tarihi: 19.08.2022 00:04
Haber Güncellenme Tarihi: 19.08.2022 00:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
“VATANDAŞLARIMIZI ZORUNLU DEPREM SİGORTASI YAPTIRMAYA DAVET EDİYORUZ”

Marmara Depremi’nin ardından, halkı deprem konusunda bilinçlendirmek, vatandaşları afete hazırlıklı hale getirmek, deprem nedeniyle oluşacak maddi zararları karşılamak ve afet bölgelerinde hayatın normale dönmesi için sistematik çalışmalar yapmak amacıyla kurulan Doğal Afet Sigortaları Kurumunun önemini vurgulayan Sigorta işletmecisi Volkan Kuş, 17 Ağustos 1999 deprem yılının 23.yıl dönümünde sigortalılık bilincine dikkat çekti. Son yıllarda Bandırmalı vatandaşların bu konuda hassas olduklarını ifade etti.

Sigorta işletmecisi Volkan Kuş “ 20 yıla aşkın sigortacılık sektörüyle iştigal ettiğini ve ülkemizin birçok bölgesinin deprem riski taşıdığını, Zorunlu Deprem Sigortası’nın depreme karşı alınacak en etkili finansal önlemlerden biri olduğunu her fırsatta hatırlatarak herkesi Zorunlu Deprem Sigortası ile evlerini güvence altına almaya davet etti.

Kuş, “Marmara Bölgesi Yüzde 63’lük Sigortalılık Oranıyla İlk Sırada”

Kuş “Bölgesel bazda bakıldığında Marmara Bölgesi yüzde 63’lük sigortalılık oranıyla ilk sırada yer alırken, sigortalılık oranları Ege Bölgesi’nde yüzde 55, İç Anadolu ve Doğu Anadolu’da yüzde 49, Akdeniz’de yüzde 47, Güneydoğu Anadolu’da yüzde 48 ve Karadeniz’de yüzde 45 düzeyinde seyrediyor” açıklamalarında bulundu. /Serhat Barış

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.