güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

VATANDAŞIN SESİ OLUYORUZ

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, haberimiz üzerine vatandaşın talebine cevap verdi. Tırtılların istilasına uğrayan Sahil Bandı ilaçlandı.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2022 00:07
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2022 00:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
VATANDAŞIN SESİ OLUYORUZ

Sahil Bandı’nda bulunan Su Ürünleri Hali’nin yanındaki ağaçlık alanın her sene yaz ayları ile birlikte tırtılların istilasına uğradığını ve vatandaşların bu durumdan şikayetçi olduğunu, geçtiğimiz günlerde yaptığımız haber ile gündeme getirmiştik. Bunun üzerine harekete geçen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi söz konusu alanı ilaçladı. Böylece Sahil Bandı tırtıllardan arındı. Vatandaşlar da banklarda ve ağaçların altında gönül rahatlığıyla oturup açık havanın tadını yeniden çıkarmaya başladılar.

Daha önce yaptığımız haberde şikayetini dile getiren vatandaşlardan biri olan Ahmet Özkahraman, Marmara Medya Grubu’na teşekkür ederek, “Yaptığınız haber üzerine Büyükşehir Belediyesi’nden gelerek ağaçları ilaçladılar. Tırtıllar her yeri sarmıştı, insanlar ağaçların altında kesinlikle oturamıyorlardı. İlaçlama yapıldıktan sonra tırtıllarla ilgili bir problem kalmadı,” dedi. /Ahmet Türkmen-Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.