güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

VALİ USTAOĞLU UYARDI: ORMAN YANGINLARINA DİKKAT!

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte ortaya çıkan orman yangını riskine karşı bütün vatandaşları dikkatli olmaya davet etti.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2024 10:00
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2024 10:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
VALİ USTAOĞLU UYARDI: ORMAN YANGINLARINA DİKKAT!

Hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte orman yangını riski gün geçtikçe artıyor. Balıkesir’de yaşanan orman yangınlarının ardından Balıkesir Valiliği tarafından orman yangını uyarısı yapıldı. Yayınlanan uyarıda vatandaşların bu konuda hassasiyet göstermesi gerektiğine dikkat çekilirken görülen olumsuzlukların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesi gerektiği açıklandı.

Balıkesir Valiliği, Hava sıcaklıklarının yüksek seyrettiği bu günlerde rüzgârın da kuvvetli olarak etki göstermesiyle bölgemizde yangın riski artmaktadır. Ormanlık alanlara, ekili ve biçilmiş alanlara ateş ile yaklaşmayın. Anız yakmayın, yapılan uyarıları dikkate alın. Vatandaşlarımızı dikkatli ve duyarlı olmaya, görülen olumsuzlukları 112 Acil Çağrı Merkezi'ne iletmeye davet ediyoruz.” açıklamasında bulundu.  Aynı gün içinde 3 ilçede yaşanan orman yangınının kontrol altına alındığını açıklayan Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, “Bugün Sındırgı, Kepsut ve Savaştepe olmak üzere üç ilçemizde orman yangınları meydana gelmiş olup, ekiplerimizin yoğun gayretleri sonucunda her biri kontrol altına alınmıştır. Hava sıcaklığının ciddi arttığı bu günlerde vatandaşlarımızın uyarılarımızı dikkate almalarını önemle rica ederim.” dedi. /Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.