güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

ÜNİVERSİTELİLERDEN KAN BAĞIŞI

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi (BANÜ) öğrencileri 18-25 yaş aralığın hedeflenen ‘’Hedef 25 Projesi ve Kızılay tarafından yürütülen “Güvenli Kan Temini Projesi” kapsamında kan bağışı yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2024 14:21
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2024 14:21
Kaynak: Oğulcan Bölükbaşı
https://www.bandirmayasam.com.tr
ÜNİVERSİTELİLERDEN KAN BAĞIŞI

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nde (BANÜ) Kızılay tarafından yürütülen “Güvenli Kan Temini Projesi” ve Dünya Sağlık Örgütü’nün koordinatörlüğünde oluşturulan 18-25 yaş arası gençlerin içerisinde bulunduğu “Hedef 25 Projesi” kapsamında kan bağışı kampanyası düzenlendi.
Üniversite’de düzenlenen kan bağışı etkinliğine öğrencilerle beraber akademik ve idari personellerde yoğun ilgi gösterdi. Üniversite’nin Merkez Yerleşkesinde düzenlenen etkinliğe, Kızılay yetkilileri tarafından kurulan kan bağışı stantlarında ilk olarak kan bağışı formları doldurularak, bağışçıların kan testi ve tansiyon ölçümü yapılmasıyla başlandı. İşlemleri tamamlanan bağışçılar, kan verme noktalarına geçerek kan bağışında bulundular.
Düzenlenen kan bağışı etkinliği 7 Mayıs 2024 tarihinde başlanıp 7-8 Mayıs 2024 tarihlerinde 11.00-18.00 saatleri arasında, 9 Mayıs 2024 tarihinde ise 10.30-17.30 saatleri arasında Bandırma Meslek Yüksekokulunda düzenlenecek. BANÜ yönetimi ise tüm personellerini ve öğrencilerini kampanyaya destek vermeye davet ediyor. /Oğulcan Bölükbaşı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.