güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

TİCARET ODASI ONUR GECESİNDE ESKİ VE YENİ MECLİS ÜYELERİ BİR ARAYA GELDİ

Bandırma Ticaret Odası’nın kuruluşundan bugüne kadar görev yapan tüm meclis üyeleri, düzenlenen onur gecesinde buluştu. Gece, eski ve yeni üyelerin tanışması ve tecrübelerin paylaşılması amacıyla organize edildi.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2024 08:30
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2024 08:30
Kaynak: Serhat Barış
https://www.bandirmayasam.com.tr
TİCARET ODASI ONUR GECESİNDE ESKİ VE YENİ MECLİS ÜYELERİ BİR ARAYA GELDİ

Gecenin açılış konuşmasını yapan Bandırma Ticaret Odası Meclis Başkanı Funda Seçil Dedeoğlu, Ticaret Odası’nın kuruluşundan bu yana yaşadığı süreçleri ve başarılara katkıda bulunan tüm üyeleri onurlandırdı. “Bandırma Ticaret Odası’nın misyonu ve çalışma ilkeleri, Bandırma ve Türk iş dünyası için çok önemli aşamaları temsil ediyor. Bu başarıda emeği geçen tüm eski ve mevcut üyelerimize şükranlarımızı sunuyoruz,” dedi. Dedeoğlu, Oda’nın laiklik, hukuk devleti, bağımsız yargı ve çağdaş eğitim gibi temel değerlere bağlılığını da vurguladı.

Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adem Yılmaz, geçmişten bugüne birlikte çalıştıkları tüm üyelerle bu tür bir etkinlikte bir araya gelmenin önemine değindi. Yılmaz, Oda’nın kurucusu Yahya Sezai Uzay ve diğer kurucu üyeler başta olmak üzere, Bandırma Ticaret Odası’nın gelişimine katkı sağlayan herkese teşekkür etti. “Geçmişimizin verdiği ilhamla, Bandırma’nın ekonomik hayatına yön vermeye devam edeceğiz,” diyen Yılmaz, Oda’nın şehir ve bölge ekonomisine yaptığı katkıları da hatırlattı.

Konuşmaların ardından, Bandırma Ticaret Odası’nda Yönetim Kurulu Başkanı ve Meclis Başkanı olarak görev yapmış Süleyman Sel Erşen, Şaban Çiçek, Osman Kocaman, Özbek Birav, Muharrem İyianlar, Mehmet Kılkışlı ve Bahadır Çenberci'ye plaket takdim edildi. Ayrıca, çeşitli dönemlerde meclis üyeliği yapmış Turhan Çetinkal, Erden Ulusoy, Dursun Karacan, Çetin Mete, H. Erdem Özcan, M. Cemal Öztaylan, Mustafa Zengin, Aşkın Kurt, Ahmet Koç, Ramazan Muslubaş, İlyas Ersen, Nevzat Süzen, Mustafa Tanyer ve Mehmet Akif Dişlikçi’ye de plaket verildi.

Geceye katılan toplam 103 kişiye plaket sunulmasının ardından program fotoğraf çekimleri ve akşam yemeği ile sona erdi. /Serhat Barış

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.