güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

TEKERLER SMA'LI ÇOCUKLAR İÇİN DÖNDÜ

Türkiye Motosiklet Platformu'nun öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikte, Motolife Motosiklet Grubu’ndan yüzlerce motosikletçi, SMA'lı çocuklara dikkat çekmek amacıyla kortej halinde motosiklet sürdü. Motosikletçiler, ellerinde Türk bayrakları ve SMA hastalığına dikkat çeken dövizler taşıdı.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2024 11:30
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2024 11:30
Kaynak: Serhat Barış
https://www.bandirmayasam.com.tr
TEKERLER SMA'LI ÇOCUKLAR İÇİN DÖNDÜ

Bandırma'da faaliyetlerini sürdüren motosiklet kulüpleri ve motorseverler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında, çocuklara güzel bir an yaşatmak amacıyla Bandırma Nikah Salonu önünden hareket ederek, Mehmetçik Caddesi, Hamit Kaplan Caddesi, Ordu Caddesi ve İnönü Caddesi güzergahında Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı SMA Farkındalık Sürüşü gerçekleştirdi.

Türkiye Motosiklet Platformu, bir süredir SMA hastalığına dikkat çekmek için farkındalık kampanyaları yürütüyordu. Kısa sürede organize olan Motolife, Kapıdağ ATV, Bandırma Elit, Bandırma Gezginler, Bandırma Motosiklet ve Scooter Kulübü gibi gruplar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda bir kortej düzenleme kararı aldı.

Bandırma Nikah Salonu önünden başlayan motosiklet kortej etkinliğine, trafik polisleri de destek verdi. Yaklaşık 30 dakika süren sürüşün ardından kortej, başlangıç noktasına dönerek farkındalık sürüşünü tamamladı. /Serhat Barış

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.