güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

SUSURLUK’TA ÜRETİCİLERE 5 BİN BİBER FİDESİ

Susurluk Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlara 5 bin biber fidesi dağıtıldı.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2024 14:00
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2024 14:00
Kaynak: Oğulcan Bölükbaşı
https://www.bandirmayasam.com.tr
SUSURLUK’TA ÜRETİCİLERE 5 BİN BİBER FİDESİ

Susurluk Kaymakamlığı ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ortaklığında yürütülen yardım çalışmaları sürüyor. Susurluk Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından üreticilere ve üretim yaparak gelir elde etmek isteyen vatandaşlara biber fidesi dağıtıldı. Özhan Fide Tesisleri’nde düzenlenen dağıtım törenine Susurluk Kaymakamı Muammer Köken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Akoğlan, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Çatak ve İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Coşkun Kurt katıldı.

KAYMAKAM KÖKEN, TURŞU FABRİKASI MESAJI VERDİ

Üreticilerin ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği dağıtım töreninde Susurluk Kaymakamı Muammer köken tarafından toplam 5 bin adet Jalapeno biberi fidesi sahiplerine teslim edildi. Fide dağıtımından Kurucaoluk, Yaylaçayır, Dereköy ve Buzağılık Mahallesi’nde yaşayan üreticiler de faydalandı. Kaymakam Muammer Köken, “Jalapeno biberi tanıtmak ve yaygınlaştırmak için bu yıl da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımızca temin edilen 5000 fideyi vatandaşlarımıza hediye ettik. İnşallah bu girişimlerimiz ilçemizde turşu fabrikası açılmasına vesile olur.”dedi. /Oğulcan Bölükbaşı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.