güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

SİYASİ PARTİ VE STK’LAR 19 MAYIS’I KUTLADI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Bandırma’daki siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları kutlama töreni gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2022 00:14
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2022 00:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
SİYASİ PARTİ VE STK’LAR 19 MAYIS’I KUTLADI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan resmi törenin ardından siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları tarafından çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Törene Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’un yanı sıra CHP, İyi Parti, Genç Parti, Gelecek Partisi, Demokrat Partisi,  Kent Konseyi, Atatürkçü Düşünce Derneği, ÇYDD, Eğitim Sen, Eğitim İş, Tükder, Tema Vakfı, Alevi Kültür Derneği ve Kadın Der katıldı.

Atatürk Anıtı’na çelenklerin konulmasının ardından CHP Gençlik Kolları Başkanı Çağdaş Deveci, konuşmasını gerçekleştirdi. Deveci, “19 Mayıs’ta Samsun’a atılan adımla kendi geçmişini ve geleceğini bulan bizler, bugün de bu tarihi yolcuğun ve varışın heyecanını taşıyoruz, yaşıyoruz.  İşgal altındaki bir yurdu özgür bir vatan olarak hayal eden ve hem cephede, hem de masada bu vatanı kuran Mustafa Kemal Atatürk’ü minnetle anıyoruz,” dedi.

Ayrıca İyi Parti adına Feride Aşırt Can, ÇYDD adına Deniz Berk Polat ve ADD adına Hazal Çağdaş konuşmalarını yaptılar. /Umut Osman Sunci

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.