güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

ŞEHİRLİ, ALTIEYLÜLLÜLERİN BAYRAMINI KUTLADI

Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, vatandaşların bayramını huzurlu ve güvenli geçirmeleri için ekiplerin bayram boyunca da çalışacağını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2024 10:12
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2024 10:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
ŞEHİRLİ, ALTIEYLÜLLÜLERİN BAYRAMINI KUTLADI

Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, Kurban Bayramı dolayısıyla resmi sosyal medya hesabından bir kutlama mesajı yayımladı. Vatandaşların bayramı keyifli ve sağlıklı geçirmesi için Altıeylül’de tüm hazırlıkların yapıldığını ve tamamlandığını söyleyen Başkan Şehirli, “Altıeylül Belediyesi olarak komşularımızın bayramlarını en iyi şekilde geçirmeleri için gerekli tüm hazırlıkları tamamladık. Sizlerin bayramı daha rahat karşılayabilmeniz için ekiplerimizle bayram boyunca her türlü acil duruma hazır bir şekilde hizmetinizde olacağız. Kurban Bayramı’nın ilk günü ekiplerimiz Kepsut Yolu üzerinde bulunan Hayvan Pazarı’nda küçükbaş kesim işlemlerini gerçekleştirecek.” diye konuştu.

 “GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Altıeylül’de toplumun her kesimine hitap eden çalışmalar yaptığını söyleyen Şehirli, “Bizler, gencinden yaşlısına, erkeğinden kadınına toplumumuzun her kesimine hitap edecek çalışmalarımızla sizlerin hizmetinde olmayı sürdürüyoruz. Yaptığımız çalışmalarla Altıeylül’de yaşayan herkesin yaşam konforunu yükseltmek,  kırsalından merkezine kadar güzel ilçemizi daha yaşanabilir hale getirmek istiyoruz. Bizlere verdiğiniz desteği karşılıksız bırakmayacak, Altıeylül için, tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz demeden, durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.“ diye konuştu.

“EKİPLER BAYRAM BOYUNCA GÖREVLERİNİN BAŞINDA OLACAK”

Belediye ekiplerinin bayram süresince de çalışacağını belirten Şehirli, “Kurban Bayramınızı güvenli ve huzurlu geçirebilmeniz için belediyemizin nöbetçi ekipleri bayram boyunca görevlerinin başında olacak. Bu bayram, hepimize mutluluk, huzur, bereket getirsin. Sevdiklerinizle birlikte nice sağlıklı ve mutlu bayramlar geçirmenizi diliyorum. Hep birlikte bir Kurban Bayramına daha kavuşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlarımız bizleri bir araya getiren, birlik ve beraberlik duygularımızı pekiştiren önemli günlerdir. Dargınlıkların unutulduğu, büyüklerin hatırlandığı, dostların ve akrabaların ziyaret edildiği, çocukların sevindirildiği bu bayramda sevdiklerimize kavuşacak, onlarla kucaklaşacak; sevgimizi, ekmeğimizi ve soframızı paylaşacağız. Bu duygu ve düşüncelerle başta Altıeylül’lü hemşehrilerim olmak üzere tüm halkımızın Kurban Bayramı'nı kutluyor, aileleriniz ve sevdiklerinizle birlikte mutlu bir bayram geçirmenizi diliyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.” dedi. /Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.