güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

SARI VE BASİAD’DAN KONAKPINAR’A TAM NOT

CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı ve BASİAD üyeleri, Altıeylül Belediyesine bağlı Konakpınar Gençlik Merkezi’ne gerçekleştirdikleri ziyarette tesisi gezdi.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2024 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2024 11:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
SARI VE BASİAD’DAN KONAKPINAR’A TAM NOT

Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli,  belediyeye bağlı Konakpınar Gençlik Merkezi’ni ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı ve BASİAD üyelerini tesiste ağırladı. Gerçekleştirilen ziyarette yetkili personeller Vekil Sarı ve BASİAD üyelerini tesis hakkında bilgilendirerek sunum ve tanıtım videosu izletti. Ardından tesiste bulunan 10 adet bungalov ev ile 2 adet villa tipi evleri gezildi. Gençlik Merkezi’nde yer alan 7 odalı otel binasını gezen BASİAD üyeleri Konakpınar Gençlik Merkezi’nde olmaktan memnuniyet duyduğunu belirterek,  “Altıeylül’de doğayla iç içe böyle güzel bir ortamı bizlerle buluşturan Altıeylül Belediye Başkanımız Hakan Şehirli’ye teşekkür ederiz. Yeşilin tonunun ayrı bir güzel olduğu Konakpınar’da şehrin kalabalığından uzak bir gün geçirdik. Başkanımız sayesinde Konakpınar Gençlik Merkezi’nin yerini öğrendik. Bir dahakine ailecek çocuklarımızla gelip bungalov tipi evlerde kalarak bu deneyimini yaşamakta isteriz. Genellikle bu tip yerlerin başka illerde örneğini görüyoruz. Ama hemen yanımızda, sadece Balıkesir’e 34 kilometre uzaklıkta olan bu güzel mekânın müdavimi olacağız gibi duruyor .”dedi.

“DOĞA İLE İÇ İÇE OLAN GENÇLİK MERKEZİ’MİZE HAYRAN KALDILAR”

Herkesi Gençlik Merkezi’ne davet eden Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli, “Konakpınar Gençlik Merkezi sessiz ve sakin bir ortamda güzel bir hafta sonu geçirmek isteyen siz değerli misafirlerini bekliyor. Konakpınar Gençlik Merkezi’nde Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekilimiz Serkan Sarı’yı ve BASİAD üyelerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Öncesinde kısa bir bilgilendirme yaparak Konakpınar Gençlik Merkezimizin tanıtımını gerçekleştirdik. Ardından tesisimizi gezme fırsatı bulan misafirlerimiz doğayla iç içe olan Gençlik Merkezi’mize hayran kaldılar. Orman içerisinde bulunan Konakpınar Gençlik Merkezimizde doğa yürüyüşü yapabilir, ağaçların üzerinde bulunan macera parkında da hem çocuklarınız hem sizler keyifli bir zaman geçirme fırsatı bulacaksınız. Herkesi bu deneyimi yaşamaları için tesisimize bekliyoruz." diye konuştu. /Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.