Bandırma’da Din Öğretimi Genel Müdürlüğü’ne bağlı İmam Hatip Okulları yöneticileri, yaklaşan Ramazan etkinlikleri ve yeni eğitim-öğretim yılı hazırlıkları için bir araya geldi. Bandırma İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Burak Ata başkanlığında düzenlenen toplantıda, okullarda gerçekleştirilecek etkinlikler ve tanıtım faaliyetleri ele alındı.
Toplantıda, Ramazan ayına özel yapılacak programlar, öğrenci katılımının artırılması ve eğitim kalitesinin yükseltilmesi için atılacak adımlar görüşüldü. Ayrıca, yeni dönemde öğrenci ve velilere yönelik bilgilendirme çalışmaları ile tanıtım faaliyetlerinin nasıl yürütüleceği konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.
İlçe Milli Eğitim yetkilileri, bu tür toplantılarla okullar arasındaki koordinasyonu güçlendirmeyi ve eğitimde verimliliği artırmayı hedeflediklerini belirtti. Haber: Selin Girgin