güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

'ORMAN BENİM' DEDİLER, ÇÖPLERİ TOPLADILAR

Burhaniye’de Orman Benim kampanyası kapsamında ormanlık alanlarda çöp topladı.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2024 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2024 13:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
'ORMAN BENİM' DEDİLER, ÇÖPLERİ TOPLADILAR

Türkiye'nin birçok ilinde 'Orman benim' kampanyası kapsamında binlerce kişi, ormanlık alanlarda çöp topladı.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ormanları korumak ve yangınlara karşı alınacak önemler konusunda farkındalık oluşturmak adına ülke genelinde 'Orman benim' programı başlatıldı.

Öğrencilerin çevre bilincini aşılamak ve ormanların öneminin farkındalığını arttırmak amacı ile gerçekleştirilen etkinlikte çevre temizliği yapıldı.

Burhaniye bu kapsamda etkinlikler düzenlendi. Burhaniye Kaymakamı İlyas Memiş öncülüğünde Taylıeli Mahallesinde bir araya gelen Burhaniye protokolü ve öğrenciler, ellerindeki çöp poşetleriyle ormanlık alana dağıldı. Doğaya atılan ve orman yangınlarına neden olan cam, plastik, kâğıt gibi yüzlerce kilo çöp toplandı. Etkinliğe katılanlar yangına sebebiyet olabilecek kuru otlar başta olmak üzere çevreyi kirleten, ateş yakmaya yarayan çöp ve atıkları topladı.

Burhaniye Kaymakamı İlyas Memiş, Burhaniye Belediye Başkan Yardımcısı Ayten Tuna, Burhaniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Bora Zihni, Orman Bölge Şefi Turgay Aymaz, kurum amirleri ve Şarköy Ortaokulu İdareci, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla Orman Benim Atıkları Toplar Yangını Önlerim etkinliği Taylıeli Mahallesinde gerçekleştirildi. /Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.