güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

“NANOTEKNOLOJİ, NANOTIP VE BİYOMEDİKAL UYGULAMALAR” KONFERANSI DÜZENLENDİ

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi "Türkiye Yüzyılının Başında” seminer serisi kapsamında Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu tarafından “Nanoteknoloji, Nanotıp ve Biyomedikal Uygulamalar” konulu konferans düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2024 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2024 10:45
Kaynak: Serhat Barış
https://www.bandirmayasam.com.tr
“NANOTEKNOLOJİ, NANOTIP VE BİYOMEDİKAL UYGULAMALAR” KONFERANSI DÜZENLENDİ

Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’unda gerçekleştirilen konferansta Erciyes Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Öçsoy’un konuşmacı olarak yer aldı. Panele, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İbrahim Tümen, Bandırma Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Selçuk Baş, akademik personel ve öğrenciler katıldı.

Nanoteknolojinin tarihsel gelişimi, tıp ve biyoloji alanlarında nasıl kullanıldığına dair önemli bilgilerin paylaşıldığı konferans, çekilen hatıra fotoğrafının ardından son buldu.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi tarafından düzenlenen "Nanoteknoloji, Nanotıp ve Biyomedikal Uygulamalar" konulu konferans, nanoteknolojinin sağlık alanındaki önemini vurgulayan bilgilerin paylaşıldığı bir platform oldu. Konferansta öne çıkan konulardan biri, nanoteknolojinin tıp ve biyoloji alanlarına entegrasyonun tarihsel gelişimiydi. Nanoteknoloji, son yıllarda sağlık sektöründe çığır açan gelişmelere imkan sağlayarak, tedavi yöntemlerinde ve tıbbi cihazlarda devrim yarattı. Bu teknolojinin ilerlemesiyle, kanser tedavilerinden tarama yöntemlerine kadar birçok alanda yeni perspektifler ve çözümler ortaya çıktı. Prof. Dr. İsmail Öçsoy'un verdiği bilgilerle birlikte, katılımcılar nanoteknolojinin sağlık sektöründeki potansiyelini daha yakından kavramış ve gelecekteki uygulamalarının önemini anlaşıldı. /Serhat Barış

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.