güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

Minik Öğrenciler Doğanın İçinde Kitapların Dünyasına Daldı

TEMA Vakfı ve Bandırma Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği geleneksel "Doğada Kitap Okuyoruz" etkinliği bu yıl dördüncü kez gerçekleştirildi.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2024 10:00
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2024 10:00
Kaynak: Serhat Barış
https://www.bandirmayasam.com.tr
Minik Öğrenciler Doğanın İçinde Kitapların Dünyasına Daldı

Etkinlik, Bandırma'nın nefes kesen doğal güzelliklerinden General Balcı Çamlığında yapıldı. Dört farklı okuldan yaklaşık 250 öğrenci, aileleriyle birlikte önce mini bir piknik yaptı sonra kitapların sayfalarını çevirdi.

Etkinliğe TEMA yöneticileri, Bandırma Belediyesi Meclis Üyesi Vedat Demir, Belediye Temizlik İşleri Müdürü Zafer Ekşi, Paşakonak Mahallesi Muhtarı Betül Moralı'nın yanı sıra çok sayıda öğrenci ve veli katıldı. TEMA Vakfı Bandırma Şube Başkanı Burak Uğur, açılış konuşmasında, 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen bu günün pratikte nasıl hayat bulduğunu anlattı. Uğur, "Her yıl burada bir araya gelmekten büyük keyif alıyoruz. Hem bayramı kutluyor hem de çocukları ve kitapları doğada buluşturuyoruz," dedi.

TEMA Gönüllüleri lideri Esin Ekşi ise, etkinlik sırasında yaptığı konuşmada, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın coşkusunu yaşarken, aynı zamanda doğa ve kültür sevgisinin pekiştirildiğini belirtti. Ekşi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Çocuklar geleceğimizin teminatıdır" sözünü hatırlatarak, çocuklara daha iyi bir dünya bırakma sorumluluğunu vurguladı.

Etkinlik, Şehit Öğretmen Mustafa Boz İlkokulu, Yaman Egeli İlkokulu, Hasan Atlı İlkokulu ve Minik Eller Anaokulu öğrencilerinin katılımıyla renklendi. Etkinlik sonunda, TEMA eğitimlerine katılan öğretmenlere sertifikaları verilirken tüm çocuklara ekmeleri için ayçiçeği tohumu dağıtıldı. /Serhat Barış

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.