güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

MİLLİ YÜZÜCÜ İNANÇ GÜVERCİN, BULGARİSTAN'DA BRONZ MADALYA KAZANDI

Türk yüzme sporunun başarılı temsilcisi İnanç Güvercin, Bulgaristan'da düzenlenen yüzme yarışmasında önemli bir başarıya imza attı.

Haber Giriş Tarihi: 30.04.2024 08:45
Haber Güncellenme Tarihi: 30.04.2024 08:45
Kaynak: Serhat Barış
https://www.bandirmayasam.com.tr
MİLLİ YÜZÜCÜ İNANÇ GÜVERCİN, BULGARİSTAN'DA BRONZ MADALYA KAZANDI

Yarışma esnasında yaşadığı talihsiz kazaya rağmen büyük bir performans sergileyen milli sporcu, 50 Metre Serbest Yarışı'nda 27.84 saniyelik derecesiyle ülkemizi gururlandırarak 3’ncü oldu.

İnanç Güvercin'in bu önemli başarısı, Bandırma ve Türk yüzme camiasında büyük sevinç yarattı. Milli sporcu İnanç Güvercin ve Antrenörü Aytaç İlban, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette konuşan Başkan Mirza,  "Sporcumuzu ve onun saygıdeğer antrenörü Aytaç İlban'ı gönülden tebrik ediyoruz. İnanıyoruz ki, İnanç Güvercin ilerleyen süreçte daha birçok milli yarışmada ve başarıda ülkemizi en iyi şekilde temsil ederek adından sıkça söz ettirecektir. Türk sporunda yetenekli genç sporcuların gösterdiği başarılar, geleceğe umutla bakmamızı sağlıyor. İnanç Güvercin'in bu başarısı, genç sporculardan aldığımız güçlü motivasyonu bir kez daha perçinliyor" dedi. /Serhat Barış

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.