güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

Milletvekili Uygur, Kadın Meclislerini Ziyaret Etmeye Devam Ediyor

AK Parti Balıkesir Milletvekili, Adalet Komisyonu Kâtip Üyesi ve KEFEK Komisyonu Üyesi Av. Belgin Uygur, AltıeylülKent Konseyi Kadın Meclisi üyeleriyle bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2020 00:41
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2020 00:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
Milletvekili Uygur, Kadın Meclislerini Ziyaret Etmeye Devam Ediyor

AK Parti Balıkesir Milletvekili, Adalet Komisyonu Kâtip Üyesi ve KEFEK Komisyonu Üyesi Av. Belgin Uygur, AltıeylülKent Konseyi Kadın Meclisi üyeleriyle bir araya geldi.

Milletvekili Uygur, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Özge Güneri ve Meclisin üyelerini ziyaret etti. Uygur, meclisin çalışmaları ve ilçede yürüttüğü faaliyetler hakkında bilgi aldı. Başkan ve üyelerle hem sohbet eden hem de yapılan çalışmaları değerlendiren Uygur ziyaretiyle ilgili şunları ifade etti; “Kent Konseyi Kadın Meclisi ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bugün de Altıeylül’de kıymetli Başkanımız ve üyelerimizle bir araya geldik. Kadınlarımızın yerel yönetimlerin karar mercilerinde yer alması için sarf ettiğimiz çabalarımızın sonuçlarını görmekten mutluyum. Ülkemizin kalkınması için, kadınlarımızın her alanda olduğu gibi yerel yönetimde de katkıları çok değerli. Özellikle şehirlerimizin kalkınmasında; bu meclislerimizde yapılan projelerin, fikirlerin, üretimin yeri çok önemli” dedi.

Milletvekili Uygur, kadınları toplumları geleceğe taşıyan en önemli özne olarak gördüklerini, her alanda güçlenmesi için tüm gayreti ortaya koyduklarını ifade etti. Uygur; “Kadınlar hayatın tüm alanlarında etkili olabilecek yeteneğe ve kapasiteye sahipler. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde kadınlarımızın toplumda güçlenmesi için çok önemli adımlar attık. Kendine güvenen, iyi eğitimli, öncü kadınlarımızın, ekonomide, siyasette, yönetimde, sosyal, kültürel her alanda sayılarının artması için tüm engelleri ortadan kaldırmaya ve yollarını açmaya devam ediyoruz. 2023 hedeflerimize kadınıyla ve erkeğiyle, hep birlikte el ele vererek ulaşmamız mümkün olacaktır. Bu anlamda yerel yönetimlerde kadınlarımızın büyük emekler vererek yaptıkları çalışmaları sonuna kadar destekliyoruz” dedi. /Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.