güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

MİLLETVEKİLİ BELGİN UYGUR, ESNAFI DİNLEDİ

Ak Parti MKYK Üyesi, Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaf odası başkanlarını ziyaret eden Uygur, “Esnafımızın taleplerini dinleyerek beklentileri hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle zor bir dönemden geçiyoruz. Esnafımızın bu süreci en az hasarla atlatması için büyük bir gayret içerisindeyiz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2021 00:04
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2021 00:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
MİLLETVEKİLİ BELGİN UYGUR, ESNAFI DİNLEDİ

Ak Parti MKYK Üyesi, Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Esnaf odası başkanlarını ziyaret eden Uygur, “Esnafımızın taleplerini dinleyerek beklentileri hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle zor bir dönemden geçiyoruz. Esnafımızın bu süreci en az hasarla atlatması için büyük bir gayret içerisindeyiz” dedi.

Ak Parti MKYK Üyesi, Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur, Balıkesir’de esnaf odası başkanlarını ziyaret ederek sorun ve isteklerini dinledi. Balıkesir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği, Balıkesir Çerçici Manifaturacı ve Tuhafiyeciler Esnaf Odası, Balıkesir Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası ve S.S. Balıkesir Esnaf  ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret eden Milletvekili Belgin Uygur, Hasanbaba Çarşısı ve Hisariçi Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşları da ziyaret etti.

“Büyük Bir Gayret İçerisindeyiz”

Milletvekili Uygur, “Esnaf ve sanatkar odası başkanlarımızla ve esnaflarımızla bir araya gelmekten memnuniyet duydum. Esnafımızın taleplerini dinleyerek beklentileri hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle zor bir dönemden geçiyoruz, esnafımızın bu süreci en az hasarla atlatması için büyük bir gayret içerisindeyiz” dedi.

“Esnaf ve Vatandaşın Yanında Olduk”

Pandemi sürecinde istikrarın ve büyümenin devamı için İstikrar Kalkanı Paketi, Esnaf Destek Paketi, İşe Devam Desteği, Kısa Çalışma Ödeneği ve Temel İhtiyaç Desteği gibi önlemlerle Ak Parti hükümetinin bütün bakanlıklar ve yetkili bütün kurumlarıyla esnafın ve vatandaşın yanında olduğunu kaydeden Milletvekili Uygur, “Ak Parti olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde her zaman halkımız ve esnafımızın ihtiyaçlarına ve taleplerine eğilen bir anlayışla hareket ettik ve etmeye devam ediyoruz. Üzerimize düşen her konuda esnafımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Bundan sonraki süreçte de esnaf odalarımızla istişare ederek bütün yetkili kurumlarımızla esnaflarımızın koşullarını iyileştirme noktasında gerekli adımları atmaya devam edeceğiz. Bizler seçimden seçimde değil yılın her günü vatandaşlarımızın ve esnaflarımızın hizmetindeyiz. Vatandaşlarımızın huzuru, rahatı ve geleceği için ne kadar çalışsak azdır. El ele gönül gönüle vererek hep birlikte şehrimizi ve ülkemizi büyütmeye devam edeceğiz” dedi. /Haber Merkezi

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.