güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

MARMARA’DA MİLLİ AĞAÇLANDIRMA GÜNÜ’NDE FİDANLAR EKİLDİ

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü kapsamında Marmara Kaymakamlığı ve Marmara Adalar Belediyesi tarafından düzenlenen ağaç dikim etkinliğinde, Avşa Maviköy’de yüzlerce fidan toprakla buluşturuldu.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2024 09:45
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2024 09:45
Muhabir: Oğulcan Bölükbaşı
https://www.bandirmayasam.com.tr
MARMARA’DA MİLLİ AĞAÇLANDIRMA GÜNÜ’NDE FİDANLAR EKİLDİ

Marmara Kaymakamlığı, 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü etkinlikleri çerçevesinde anlamlı bir ağaç dikim etkinliği düzenledi. Avşa Maviköy’de gerçekleşen etkinliğe, Marmara Kaymakamı Elif Çelik, Marmara Adalar Belediye Başkanı Aydın Dinçer, ilçe protokolü, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“HER FİDAN, YARINLARA NEFES OLACAK”

Marmara Orman İşletme Şefliği yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte, öğrencilere ağaç dikiminin önemi ve teknikleri hakkında bilgiler verildi. Yüzlerce fidanın toprakla buluştuğu etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Aydın Dinçer, “11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’nde Avşa mahallemizde geleceğe yeşil bir iz bıraktık. Toprağa emanet ettiğimiz her fidan, yarınlara nefes olacak.” dedi. Etkinlikte, doğaya katkı sağlama bilinciyle hareket eden öğrenciler ve vatandaşlar, geleceğe yeşil bir miras bırakmanın mutluluğunu yaşadı.

Haber: Oğulcan Bölükbaşı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.