güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

KÜLTÜR TURİZME YENİ MÜDÜR

Balıkesir’de uzun süredir vekâletle yürütülen İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne daha önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sultanbeyli ve Üsküdar Belediyeleri’nde görev yapan Mehmet Mazak atandı.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2022 00:08
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2022 00:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
KÜLTÜR TURİZME YENİ MÜDÜR

Mustafa Çaltı’nın emekliye ayrılmasının ardından İlkay Karaağaç’ın vekâlet ettiği Balıkesir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne Mehmet Mazak atandı. 1971 yılında Mersin’in Erdemli ilçesinde doğan Mazak, 1995 yılında Marmara Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi’nden mezun oldu. 1998 yılında Marmara Üniversitesi Türkiyat araştırmaları Enstitüsü Yeniçağ Bölümü’nde “İstanbul’da Kayıkçı Esnafı ve 1802 Tarihli Kayıkçı Esnafı Sayım Defteri” konulu yüksek lisans tezini tamamladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sultanbeyli ve Üsküdar Belediyeleri’nde görev yapan Mazak’ın ilk kitabı 1998 yılında “Eski İstanbul’da Deniz Ulaşımı” adıyla yayımlandı. İstanbul şehir tarihi ve kültürü üzerine çok sayıda makalesi ve kitabı yayımlandı. Kültür iletişimi, kültürel kimlik ve marka oluşturma, tarihsel derinlik kazanma konularında proje ve çalışmaları olan Mehmet Mazak bazı kültür sanat dergilerinin yayın ve bilim kurullarında bulundu.

14 Haziran‘da göreve başlayan Mazak,  Turizm, tarih, kültür, medeniyet, arkeoloji, gastronomi ve doğa şehri Balıkesir’e hizmet etmek ne güzel bir duygu… Destek olanlara sonsuz şükranlarımı sunarım. Mesajını paylaştı. /Memet Koşar

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.