güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

İYİ PARTİ’NİN ADAYI MARMARA MEDYA GURUBU’NA KONUK OLDU

İYİ PARTİ’NİN ADAYI MARMARA MEDYA GURUBU’NA KONUK OLDU

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2024 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2024 11:10
Kaynak: Burcu Bayırlı
https://www.bandirmayasam.com.tr
İYİ PARTİ’NİN ADAYI MARMARA MEDYA GURUBU’NA KONUK OLDU

İYİ Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr. Orhan Can, 31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlere yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bandırma esnafının ülkenin gidişatından ve ekonomiden memnun olmadığını ve değişim için İYİ Parti'ye destek vereceklerini ifade ettiklerini dile getiren Orhan Can, seçim öncesi halkın nabzını titizlikle tuttuklarını söyledi.

Yerel seçimlere sayılı günler kala hızlı bir tempoyla çalışmalarını sürdüren Uzm. Dr. Orhan Can, her bir vatandaşın derdini dinlediklerini ve değişim isteğinin ağırlıklı olduğunu vurguladı. Marmara Medya Grubumuz bünyesinde yayın yapan Marmara Televizyonu, Yaşam Gazetesi ve Genç FM’e konuk olan Orhan Can, seçim çalışmaları süresince ziyaretlerinde en çok karşılaştıkları sorulara ve vatandaşlarla paylaştığı projelerinden en çok destek görenin hangisi olduğuna değindi. Ayrıca Can, Genç FM dinleyicilerine, Yaşam Gazetesi okurlarına ve Marmara Televizyonu izleyicilerine seslenerek son mesajlarını iletti.

Açıklamalar da bulunan İYİ Parti Bandırma Belediye Başkan Adayı Uzm. Dr. Orhan Can "Ülkemizde ciddi bir ekonomik kriz var. Yollarda, sokaklarda gezdiğim için Bandırma'yı da bu kriz sarsmış durumda. Devletin yardımına ihtiyacı olan çok zor durumda aileler var. Başkan olarak seçilirsem öncelikle, bebeğine süt dahi alamayan, çocuklarını okula gönderirken harçlık veremeyen ailelerimiz ve tek maaş alıp kirada oturan emeklilerimiz başta olmak üzere belediye olarak bu vatandaşlarımıza elimizi uzatacağız.  İkinci olarak vatandaşlarımızdan en çok şikayet aldığımız ve sıklıkla karşılaştığımız soru bu yollarımızın durumu ne olacak, trafik ne olacak? İnşallah bütün çabamız ve gayretimizle yollarımızı kısa bir süre içinde düzelteceğim. Bandırma'da şehir içi yollarımızı bal dökseniz yalayacak derecede tertemiz, pırıl pırıl yapacağım. Bunun için her türlü gayreti göstereceğim. Altyapıda da problemler var. Özellikle yağmur yağdığı zaman kanalizasyonların taştığı, sel aldığı, çamur oluştuğu bölgelerde altyapı da gerekli değişiklikleri ve onarımları yapacağız.

Trafik açısından da, başta yapay zeka ile çalışan akıllı trafik ışıkları olmak üzere, şehrimize gerçekten bütün samimiyetimle söylüyorum, Avrupa'da ne gördüysem, nasıl gördüysem, Avrupa standartlarında bir trafik vaat ediyoruz. Trafik sorunumuzu çok rahatlatacağımızı, uzun vadede 5 yılın sonunda Bandırma trafiğini Avrupa tarzında bir trafik işleyişine getireceğim inşallah. Bunu nasıl yapacaksınız derseniz, açıkçası uzun vadede Bandırma'mıza en az bin 500-2 bin adet elektrikli taksi getirerek trafik sorunumuzu kökünden çözmeyi amaçlıyorum. Çevremiz kirlenmeyecek, benzin ve mazotlu araçlarla çevresel kirlilik olmayacak, tertemiz bir ortam sağlayacağız. Ben bir hekimim ve soluduğumuz zehirli gazlar nedeniyle, 25-30-40 yaşlarından sonra birçoğumuzun kansere yakalana bileceği gerçeğinden korkuyorum. Bu kansere sebep olgular arasında uzun yıllar şehrimizde soluduğumuz zehirli trafik gazlarının büyük bir etkisi var. Sessiz bir şehir, motor gürültüsü olmayan elektrikli taksiler sayesinde hayalimizde ki Bandırma olmalı. Bu araçlar, sadece uzun yol seyahatleri için kullanılacak ve bir minibüs bileti kadar maliyeti olacak. Örneğin, Cumhuriyet Meydanı'ndan otobüs terminaline veya Paşakent Mahallesi'ne veya Levent Mahallesi'ne gitmek istediğinizde,  ödediğimiz taksi ücreti, sadece On Türk Lirası olacak. Bu hedefe ulaştığımızda, kamuya açık büyük park ve otoparklara olan ihtiyacımız azalacak ve benzin ya da mazota olan bağımlılığımız azalacaktır. Şehir içinde elektrikli taksilerle dolaşımı sağlamak adına kendi rüzgar enerji santralimizi kurarak enerji ihtiyacımızı karşılamayı hedefliyorum.

Can "Bana oy verdiğiniz için sizleri asla pişman etmeyeceğim"

Can "Ülkemizde ekonomik kriz var. Bir taraftan da seçim kampanyalarına milyarlar harcanıyor.  Neden bu kadar çok paralar harcanıyor, neden? Bandırma'ya çok mu aşıksınız? Yoksa seçimi alırsanız Bandırma için başka hesaplarınız mı var. İYİ Parti olarak seçim kampanyasını çok cüzi rakamlarla götürmeye çalıştık ve arkamızda zorunlu adamlarımız yok, arkamızda halkımız var. Kazanırsam bu milletin parasını peşkeş çekmeyeceğiz, çektirmeyeceğiz. Paraları memleket için harcayacağız. Bandırmalıların sağ duyusuna, ferasetine güveniyorum. Uzm. Dr. Orhan Can sizin için yola çıktı. Beni mahcup etmeyin. Bana oy verdiğiniz için sizleri asla pişman etmeyeceğim. /Burcu Bayırlı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.