güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

İYİ PARTİ 'DEN "ÇED" ELEŞTİRİSİ

Balıkesir Valiliği tarafından duyurusu yapılan, ÇED Yönetmeliği‘nin 9. Maddesi gereğince düzenlenen Havran İlçesine bağlı Büyükdere ve Küçükdere mahallelerinin ortasında Kalker Ocağı Alan Genişletilmesi ile ilgili halkın katılım toplantısı yetkililer gelmediği için yapılamadı. Toplantıya katılanlar kapasite artışına karşı çıkarken, bunun yeni ekolojik yıkıma neden olacağını savundu.

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2022 00:04
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2022 00:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
İYİ PARTİ 'DEN "ÇED" ELEŞTİRİSİ

Toplantı için Havran'a giden İYİ Parti İl Başkanı Özlem Ural, "ÇED süreçlerinin doğru bir şekilde işletilmediği, halkın katılımı, bilgi edinme gibi süreçlerdeki eksikliklerin yanı sıra çevreye oldukça olumsuz zarar verebilecek projelerde dahi ÇED olumlu kararlarının çıktığı, itirazlar hakkında ise geri bildirim süreçlerinin işlemediği hepimiz tarafından biliniyor.

Halk ne diyor? 'Eskiden devlet toprağını korurdu, şimdi halk toprağını korumak zorunda kalıyor.' Halk doğasına, toprağına, havasına, çoluğuna çocuğuna, karısına, kardeşine, komşusuna kısacası her şeyine kendisi sahip çıkmak zorunda.

Adaleti kim sağlayacak? Zulmü kim engelleyecek? Halkın can ve mal emniyetini kim sağlayacak ?" dedi. /Memet Koşar

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.