İvrindi Belediye Başkanı Önder Lapanta, ilçede yapımı sürdürülen sosyal ve yeşil alan projelerini yerinde inceledi. İnceleme programının ilk durağı, tamamlanmak üzere olan İvrindi Gençlik Merkezi oldu. Gençlerin sosyal yaşamına katkı sunması beklenen merkez, ilçede önemli bir buluşma noktası niteliği taşıyacak.
Gençlik Merkezi’ndeki çalışmaları teknik ekip eşliğinde değerlendiren Başkan Lapanta, merkezin donatıları ve kullanım alanları üzerine bilgi aldı. Projede gelinen son aşama, sahada detaylı şekilde ele alındı.
İncelemeler Gençlik Merkezi ile sınırlı kalmadı. Başkan Lapanta, Devlet Hastanesi yanında yer alan park alanı ile okullar bölgesinde planlanan Millet Bahçesi projesini de yerinde değerlendirdi. Her iki alanda yapılması planlanan düzenlemeler, hem çevresel hem de sosyal yönleriyle ele alındı.
İvrindi Belediyesi tarafından hayata geçirilmesi planlanan bu projelerle, ilçe halkına daha nitelikli yaşam alanları sunulması hedeflendi. Gençlerin ve ailelerin faydalanabileceği sosyal donatıların artırılması yönünde yürütülen çalışmaların önümüzdeki süreçte tamamlanması bekleniyor. Haber Merkezi