güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

İNCELEME SONUNDA DNA’LAR EŞLEŞTİ

Balıkesir'in Gönen ilçesine bağlı Armutlu'da ormanlık alanda bulunan kemik parçalarının, yaklaşık bir yıldır kayıp olarak aranan Korhan Berzeg’e ait olduğu ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2024 10:00
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2024 10:00
Kaynak: Serhat Barış
https://www.bandirmayasam.com.tr
İNCELEME SONUNDA DNA’LAR EŞLEŞTİ

Uzun süredir kendisinden haber alınamayan ve aranan Korhan Berzeg’e ait olduğu düşünülen dere yatağında bulunan kemikler, ileri teşhis için İstanbul Adli Tıp Kurumu’nda incelemeye alındı.

Kemiklerden alınan DNA örnekleri, İngiltere’de yaşayan kızı Nisa Berzeg’ten alınan DNA örnekleri ile karşılaştırıldı. İnceleme sonunda DNA’lar eşleşti.

Böylece bulunan kemik parçalarının Berzeg’e ait olduğu netleşmiş oldu.

17 Haziran Günü Evden Çıktı, Bir Daha Dönmedi

Armutlu Mahallesi'ndeki evinden 17 Haziran 2023'te sabah yürüyüşü yapmak için köpeği "Tina" ile ayrıldıktan sonra haber alınamayan ekonomist Korhan Berzeg (83) için İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü koordinasyonunda çalışma başlatılmıştı.

Günlerce Arandı Ama İz Bulunamadı

Ekipler, Armutlu ve çevresindeki ormanlık bölgenin yanı sıra yakın mahallelerde, su kuyuları, dere yatakları ve mağaralarda günlerce Berzeg ve köpeğini aramış ancak herhangi bir ize rastlayamamıştı.

Kıyafet Ve Kemik Parçaları Bulundu

Armutlu'ya yaklaşık 3,5 kilometre uzaklıkta, 23 Nisan'da, mahalle sakinleri tarafından kemik ve kıyafet parçaları ile kimlik ve banka kartları bulunarak, ekipler tarafından incelemeye alınmıştı. /Serhat Barış

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.