SON DAKİKA
Hava Durumu

HAYRİ TURNA, BANDIRMA ADD BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Bandırma Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Başkanlığı için Hayri Turna aday olduğunu duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2025 08:04
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2025 08:04
Muhabir: Selin Girgin
https://www.bandirmayasam.com.tr
HAYRİ TURNA, BANDIRMA ADD BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Bandırma Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Başkanlığına Hayri Turna adaylığını duyurdu. Yönetim kuruluyla birlikte bu göreve talip olduğunu belirten Turna, açıklamasında birlik ve beraberlik mesajı verdi. Turna, “Önümüzdeki 3 yıllık süre için ben, yönetim kurulu başkanlığına ve belirlediğimiz birbirinden değerli liyakatli arkadaşlarımla yönetim kuruluna adayız. Bugüne kadarki başarılı yönetimlerden sonra, işimizin çok zor olacağını biliyoruz. Çıta şu anda çok yüksek durumda. Ben ve birbirinden değerli liyakatli, tecrübeli arkadaşlarım çok çalışacağız, çok başarılı olacağız ve çıtayı daha da yükseklere çıkaracağız. Bunun sözünü sizlere veriyoruz.” dedi.

“Adaylığım Mevcut Başkana Karşı Bir Adaylık Değildir”

Mevcut yönetimle tam bir uyum içinde olduklarını vurgulayarak, adaylık sürecinin bir yarış değil, ortak bir iradenin sonucu olduğunu belirten Turna, “Benim başkan adayı olarak yola çıkmam, mevcut başkanıma ya da mevcut yönetime karşı olan bir adaylık açıklaması değildir. Aksine, başkanımız Zeynep Yeşiltaş ve yönetim kurulunda beraber çalıştığım arkadaşlarımla tam bir mutabakat ile ortak aday isim olarak ortaya çıkmıştır. Ben bu onurlu görev için beni destekleyen başkanıma ve yönetim kurulu arkadaşlarıma ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

“Atatürk’ün İlkeleri İçin Dimdik Duracağız”

Atatürkçü Düşünceyi yaşatmanın sorumluluğunu taşıdıklarını belirten Turna, “Cumhuriyetimizin kuruluşundan bugüne her geçen gün daha da cesaretlendirilerek artan, kurucu liderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e, Atamızın ilkeleri ve devrimlerine ve Atatürkçü Düşünceye karşı yapılan saldırılar karşısında, bir çift mavi gözden aldığımız güçle bizler her zaman dimdik ve çelikten duvar gibi duracağız.” dedi.

Turna, seçim sürecinde birlikte çalışacağı yönetim, denetleme ve disiplin kurulu adaylarını da kamuoyuna tanıttı:

Yönetim Kurulu Adayları:

Hayri Turna

Hakan Çağatay

Sıdıka Irmak

Bülent Çalışkan

Zeyner Mayda

Ahmet Gedik

Münevver Bülbül

Cumali Söylemez

Ozan Utku Arıcan

Denetleme Kurulu Adayları:

Sadullah Batur

Nergis Şengül

Haldun Man

Disiplin Kurulu Adayları:

Muzaffer Çalışır

Özdemir Sert

Gürkan Ceylan Haber: Selin Girgin

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.