güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

GÖNEN’DE BAHAR HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Gönen Belediyesi yeşil alanlarda ve parklarda temizlik, bakım ve ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.05.2024 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 07.05.2024 13:00
Kaynak: Oğulcan Bölükbaşı
https://www.bandirmayasam.com.tr
GÖNEN’DE BAHAR HAZIRLIKLARI DEVAM EDİYOR

Gönen Belediyesi yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte ilçede yer alan parkları yoğun bakıma aldı. Parklarda çim biçme, budama, ilaçlama ve bakım onarım çalışmaları sürüyor.

Mahallelerde yer alan vatandaşların soluk alma ve hoşça vakit geçirmek için tercih ettiği parklarda bakım çalışmalarına devam eden Gönen Belediyesi parkları yaz aylarına hazır hale getiriyor.

Havaların ısınmasıyla birlikte parkları sık sık ziyaret eden vatandaşların sorun yaşamamaları ve en güzel şekilde parklardan yararlanması için tüm birimleriyle çalışmalarına ara vermeden devam eden Gönen Belediyesi, çim biçme, kuruyan ağaç dallarını kesme, büyüyen yabani otları temizleme ve ilaçlama işlemlerini koordineli bir biçimde sürdürüyor. Yeşil alan dokusunu arttıran ve Gönenlilerin nefes alabilecekleri parkları hizmete sunan Gönen Belediyesi, parklarda dönemsel olarak farklı bakım ve yenileme çalışmaları da yapıyor.

Çalışmaların aralıksız devam edeceğini dile getiren Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, “Gönen Belediyesi olarak, şehrimizin yeşil alanlarına ve parklarına olan sevgimiz hiç bitmiyor. Gönen'i daha temiz ve yaşanabilir bir şehir haline getirmek için titizlikle çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. /Oğulcan Bölükbaşı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.