güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

Gençlik Merkezi’nde Zumba Ve Jimnastik Kursu

Bandırma Belediyesi Harun Karacan Gençlik ve Spor Merkezi bu yıl kurs sezonuna erken başlıyor. Yoğun talep üzerine Zumba ve Jimnastik dersleri açılacak.

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2017 10:57
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2017 10:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
Gençlik Merkezi’nde Zumba Ve Jimnastik Kursu

Bandırma Belediyesi Harun Karacan Gençlik ve Spor Merkezi bu yıl kurs sezonuna erken başlıyor. Yoğun talep üzerine Zumba ve Jimnastik dersleri açılacak.

Bandırma Belediyesi Harun Karacan Gençlik ve Spor Merkezi düzenlediği birçok kurslarla çok sayıda vatandaşa hizmet veriyor. Eylül ayında başlaması gereken kurslar yoğun talep üzerine bir ay önceden başlayacak. Özellikle Kadınlar Zumba, çocuklar ise jimnastik kursuna ilgi gösterirken, merkeze yapılan başvuruları değerlendiren yetkililer, Zumba ve Jimnastik kursunu bir ay önceden yani Ağustos ayının başından itibaren açmaya karar verdi.

Konu hakkında bilgi veren Bandırma Belediyesi Gençlik ve Spor Merkezi Sorumlusu Tolga Pelin talebe göre kursları açtıklarını belirterek, Zumba ve Jimnastik’e yoğun ilgi olduğunu ve bu nedenden dolayı da sezonu beklemeden bu kursları açacaklarını söyledi.

Kurslar hakkında bilgi veren Tolga Pelin, “  Biz aslında kursları bitirmemiş Ramazan dolayısıyla kısa bir ara vermiştik. Çocuklarımıza yönelik yüzme kurslarımız bu süreçte devam etti. Birinci dönem bitti ve ikinci dönem devam ediyor. Toplamda bu sene 600 öğrenci ile yüzme kursumuz devam ediyor. Burada insanlar için sosyal bir ortam yaratılıyor ve bu yüzden de talep hep var. Özellikle yaz günlerinde ne yapacağım diye düşünen ev hanımları için Eylül ayında başlatacağımız kursları Ağustos ayında başlatıyoruz.

Çocuklar için jimnastik ve kadınlar için zumba kursları açmayı planlıyoruz. Yarın itibariyle bu kursların kayıtları başlayacak ve 31 Temmuz itibariyle de kurslar başlamış olacak. Kış dönemi kurslarıyla ilgili kayıtlarımız 21 Ağustos’ta başlayacak ve 11 Eylül itibariyle de kış kurslarımız başlamış olacak. Barış Manço Kültür Merkezi’ndeki kurslarımız ahşap yakma, resim, gitar, bağlama, ritim şeklinde olacak. Harun Karacan’da devam edecek kurslarımız ise pilates, zumba, çocuklar için jimnastik ve satranç kurslarımız olacak. Halk oyunları kurslarımız da devam ediyor. Bu seneki kurslarımıza ayrıca step ve aerobiği de ekliyoruz.

Kayıtları merkezimiz de alıyoruz ve sınıf tercihlerini de bayanların kendilerine bırakacağız. Sınıf şablonlarımızı ve ders saatlerimizi de oluşturduk. Çocuklarda 6  - 9 yaş arasını jimnastik kurslarımıza oluyoruz. Çocuklarımızın gelişimine göre 5 yaşı da dahil edebiliyoruz. Bayanlar için zumba ise 15 yaş ve sonrasını dahil ediyoruz.”dedi.

Zumba ve Jimnastik kurslarına başvurular 20 Temmuz’da başlıyor. /Levent Karaçay

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.