güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

FESTİVAL STANTLARINA YOĞUN İLGİ

Bu yıl 33’üncüsü gerçekleşen Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali kapsamında, sahil bandına kurulan festival stantları yoğun ilgi görüyor. Stantlarda birbirinden farklı işletme sahiplerinin ürünlerinin satışları 30 Haziran 2024 tarihine kadar devam edecek.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2024 08:40
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2024 11:53
Kaynak: Serhat Barış
https://www.bandirmayasam.com.tr
FESTİVAL STANTLARINA YOĞUN İLGİ

Sahil bandına kurulan festival stantlarına çevre illerden ve ilçelerden gelen misafirler yoğun ilgi gösteriyor. Stantlarda vatandaşlara uygun fiyatlı ürün çeşitliliği sunulurken, bir yandan da kent ekonomisine büyük katkı sağlanıyor.

Demirörs "Sevgi ile Olmayan Hiçbir Şeyde Ne Şifa Ne Tat"

Festivalde yer alan işletmecilerden Serap Nur Demirörs "Bandırma Belediyesi'nin açmış olduğu stantlarda bu yıl ikinci kez katılıyorum. İki çocuk annesiyim. Evde çocuklarıma yaptığım doğal yollarla besinleri, çevremdeki arkadaşlarım bu şifalı ürünleri yapmalısın ve paylaşmalısın dediler ve bende öylelikle başladım. Açmış olduğum işletmenin bir anısı var. Rahmetli babaannemin ismi olan Serap, her konuda şifa dağıtan, yaraya merhem olan bir kadındı. Bu anı sayesinde severek yaptığım kremler, ev yapımı erişteler, tarhanalar, çeşitli soğuk algınlığı için yaptığım ürünler, sirkeler, kürlerimizi stantta satıyorum ve geri dönüşleri aldıkça haz alıyorum. Geri dönüşler sayesinde daha çok üretiyorum ve neler yapabilirim diye notlar alıyorum. Tüm şifalı ürünleri sevgi ile hazırlıyorum.  Sevgi ile olmayan hiçbir şey ne şifa ne tat diyorum. Elim el verdiği sürece çevreme şifa katmaya devam edeceğim" dedi.

Cüran "Ürettiğimiz Tüm Ürünler El Emeğidir"

Diğer İşletme sahibi Selçuk Cüran "El emeği işine bir buçuk sene önce başladık. Son 6 aydır da profesyonel bir şekilde yapıyoruz. Standımıza gelen vatandaşlarımız ilk baktığında alçı zannediyorlar ama bizler taş tozundan imal ediyoruz. Ayşegül arkadaşımızla beraber bu üretmiş olduğumuz ürünlere renk vererek hayat veriyoruz. Ürettiğimiz tüm ürünler el emeğidir. Ürettiğimiz ürünlerin bazılarını boyamıyoruz satın alan müşterilerimiz kendileri boyamak istiyor. Alçıya nazaran, taş tozundan ürettiğimiz ürünler çok sağlam" ifadesinde bulundu.

Bu yıl festivale katılan Sabriye Akın, ziyaretçilerin büyük beğenisini kazanan takı standıyla dikkat çekiyor.

Sabriye Akın, "Takı İşletmeciliğimden Memnunum"

Sabriye Akın, "Takı işletmeciliği yapıyorum ve doğal taş ile kum boncuk üzerine takılar tasarlıyorum. Standımızda halhal, kolye, bileklik, gözlük ipleri ve küpe çeşitlerimiz mevcut. Ayrıca özel işlemeli madalyon kolyelerimiz de bulunuyor. Satışlarımızdan oldukça memnunum; ürünlerimizin fiyat aralığı 35 liradan başlayıp 750 liraya kadar çıkıyor." dedi.

Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali, sadece yerel kültürü ve turizmi canlandırmakla kalmıyor, aynı zamanda birçok yerel girişimciye ürünlerini tanıtma fırsatı sunuyor. /Serhat Barış

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.