güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

EYÜP İL FEDERASYONDA

Bandırma Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanı Eyüp İl, Türkiye Elektrik, Elektronik ve Benzerleri Teknisyenleri, Esnaf ve Sanatkarları Federasyonu’nun yönetim kuruluna seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2022 00:07
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2022 00:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
EYÜP İL FEDERASYONDA

Bandırma Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanı Eyüp İl, Balıkesir’de yer alan esnaf odaları başkanları arasından bağlı olduğu federasyonun yönetimine giren 3 kişiden biri oldu. Türkiye Elektrik, Elektronik ve Benzerleri Teknisyenleri, Esnaf ve Sanatkarları Federasyonu’nun yönetim kuruluna seçilen Eyüp İl, gerçekleştirdiğimiz özel röportajda, “Esnafımızın sorunlarını, muhataplarına birebir olarak aktarabileceğiz ve çözüm arayışına vesile olacağız,” ifadesinde bulundu.

Eyüp İl, “Esnaf odalarımızın ve birliklerimizin seçimleri bittikten sonra Haziran Ayı itibariyle 13 federasyonumuzun da seçimleri tamamlandı. Eylül Ayı’nda da konfederasyon seçimlerimiz yapılacak.  Ankara’da, 5 Haziran tarihinde Türkiye Elektrik, Elektronik ve Benzerleri Teknisyenleri, Esnaf ve Sanatkarları Federasyonu’nun seçimi gerçekleştirildi. Seçimlerde 3 liste çıktı ve benim içinde bulunduğum liste ipi göğüsledi. Dolayısıyla biz de camiamızı Ankara’da temsil etme görevine getirildik. Allah mahcup etmesin.

Esnafımızın sorunlarını, muhataplarına birebir olarak aktarabileceğiz ve çözüm arayışına vesile olacağız. Hayırlı hizmetlerde görev yapmaya çalışacağız,” dedi. /Ahmet Türkmen-Umut Osman Sunci

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.