güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

ERGİN, KIYI EGE BELEDİYELER BİRLİĞİ’NİN İLK TOPLANTISINA KATILDI

İzmir’de düzenlenen Kıyı Ege Belediyeler Birliği, toplantısına katılan Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, birliğin daha aktif ve katılımcı olarak emin adımlarla ilerlediğini belediyelere katkı sunmak için çalıştığını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2024 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2024 13:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bandirmayasam.com.tr
ERGİN, KIYI EGE BELEDİYELER BİRLİĞİ’NİN İLK TOPLANTISINA KATILDI

Kıyı Ege Belediyeler Birliği, 2024 Haziran ayı ilk Encümen toplantısı, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras başkanlığında İzmir'de gerçekleştirildi. Toplantıya; Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, Çeşme Belediye Başkanı Lal Denizli, Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun, Narlıdere Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ay ve Birlik Genel Sekreteri Hurşit Akdemir katıldı. Birlik binasında yapılan toplantıda, birliğin daha verimli çalışabilmesi için atılabilecek adımlar ele alınarak, belediyelerin finansman sorunları ile çözümleri için yapılacaklar, belediyelerde eğitimlerin arttırılması, gelir ve gider düzenlemelerin sağlanabilmesi için yapılması gereken adımlar hakkında karşılıklı fikir alışverişi yapıldı. İlk encümen toplantısının verimli geçtiğini belirten Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras, birliğin belediyelere katkı sunabilecek hale gelmesi için adımlar atıldığını vurguladı.

“ÇALIŞMALARIMIZDA EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ”

Birliğin, emin adımlarla ilerlediğini belirten Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, “Kıyı Ege Belediyeler Birliği Encümeni olarak, Ahmet Aras başkanlığında ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Birliğin daha aktif, katılımcı ve belediyelere katkı sunabilecek hale gelmesi için çalışmalarımızda emin adımlarla ilerliyoruz.” dedi. /Haber Merkezi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.