güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

ERDOĞAN'IN SEÇİM ZAFERİ BANDIRMA'DA COŞKUYLA KUTLANDI

Bandırma’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı Seçiminin 2. Turunda Elde Ettiği Başarı, Coşkuyla Kutlandı.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2023 00:10
Haber Güncellenme Tarihi: 12.01.2024 04:35
Kaynak: Serhat Barış-Naime Akbin
https://www.bandirmayasam.com.tr
ERDOĞAN'IN SEÇİM ZAFERİ BANDIRMA'DA COŞKUYLA KUTLANDI

Resmi olmayan sonuçlara göre Recep Tayyip Erdoğan’ın bir kez daha Cumhurbaşkanlığını kazandığının belli olmasının ardından Balıkesir ve tüm ilçelerinde vatandaşlar kutlamalar gerçekleştirdi.

Kutlama İlk Olarak Parti Binası Önünde

Kutlama, Ak Partili vatandaşların parti binasının önünde toplanmasıyla başladı. Kutlamalar Bandırma Cumhuriyet Meydanında devam etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek veren vatandaşlar şarkılar ve havai fişeklerle zaferi kutladı. Cumhur İttifakı’na ve Recep Tayyip Erdoğan’a destek veren Bandırmalılar, gecenin ilerleyen saatlerine kadar Cumhuriyet Meydanı’ndan ayrılmadı.

Bandırma Cumhuriyet Caddesi, İnönü Caddesi ve ara sokaklarında araçlarıyla konvoy oluşturan ve korna çalarak sevinç turu atan vatandaşlar, araçlarında Türk bayrakları, AK Parti ve MHP bayrakları ile Erdoğan'ın resimlerini taşıdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seçim başarısı kutlamaları gece boyunca devam etti. /Serhat Barış-Naime Akbin

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.