güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

ERDEKLİ SPORCULARIN HIZ DOLU ZAFERİ, BALIKESİR'DEN ÇANAKKALE'YE

Erdekli Genç Sporcular “Türkiye'nin En Hızlısı” Yarışmalarında Başarı Sırasını Çanakkale'ye taşıdı.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2024 08:45
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2024 08:45
Kaynak: Serhat Barış
https://www.bandirmayasam.com.tr
ERDEKLİ SPORCULARIN HIZ DOLU ZAFERİ, BALIKESİR'DEN ÇANAKKALE'YE

“Türkiye’nin En Hızlısı” Yarışmaları, Atletizm Federasyonu, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından destekleniyor. Erdek Atletik NYZ Spor Kulübü Başkanı ve Atletizm Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan liderliğinde, Erdek Atletik NYZ Spor Kulübü sporcuları yarışmalara katıldı.

İlk olarak 30 Nisan 2024 tarihinde Balıkesir’de yapılan “Balıkesir’in En Hızlıları” yarışmasına 14 sporcu ile katılan NYZ Spor Kulübü Balıkesir’de 10 farklı kategoride 6 il birinciliği, 3 il ikinciliği, 3 il üçüncülüğü ve 2 il dördüncülüğü kazanarak isimlerini Çanakkale’de yapılan “Bölgenin En Hızlıları” yarışmasına yazdırmayı başardılar.

7 Mayıs 2024'te Çanakkale'de yapılan "Bölgenin En Hızlıları" yarışmasında, Erdek Atletik NYZ Spor Kulübü sporcuları başarılı mücadelelerle bölgenin en hızlıları arasına girmeyi başardılar. Bu yarışmada sporcular, 3 bölge birinciliği, 1 bölge ikinciliği ve 3 bölge üçüncülüğü kazanarak isimlerini 13 Haziran 2024'te İstanbul'da gerçekleştirilecek "Decathlon Türkiye'nin En Hızlısı Final Yarışmaları"na yazdırmayı başardı. Erdek Atletik NYZ Spor Kulübü sporcuları, final yarışmaları için daha fazla çalışarak Türkiye'nin en hızlıları arasında yer alıp, temmuz ayında Paris'te düzenlenecek olan Olimpiyat Oyunları'na katılmayı hedefliyor. /Serhat Barış

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.