güvenilir kaynak casibom giriş maritbet
SON DAKİKA
Hava Durumu

ERDEK'TE TURİZM HAFTASI NEDENİYLE PROGRAM DÜZENLENDİ

Erdek’te 15-22 Nisan Turizm Haftası nedeniyle program düzenlendi. Saat 12.00'de Ali Haydar Sarı Sahil Bandı'ndan kortej eşliğinde Kapıdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ne geçildi. Buradaki etkinlik öncesi yöresel yemekler ve zeytinin bulunduğu stantlar gezildi.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2024 12:30
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2024 12:30
Kaynak: Oğulcan Bölükbaşı
https://www.bandirmayasam.com.tr
ERDEK'TE TURİZM HAFTASI NEDENİYLE PROGRAM DÜZENLENDİ

Ardından konferans salonunda düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Daha sonra Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Tercanlıoğlu'nun 'Kyzikos' ve Doç. Melahat Saçılık'ın 'Gastronomi' sunumlarının ardından panele geçildi.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Erdek Meslek Yüksekokulu Doktor Öğretim Üyesi Mehmet Zahid Ecevit, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Erdek Meslek Yüksekokulu Doktor Öğretim Üyesi Aytaç Toptaş, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Öğretim Görevlisi Özlem Atasoy ve Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Doç. Melahat Saçılık'ın konuşmacı olarak katıldığı 'Sürdürülebilir Turizm ve Turizmin Canlandırılması' isimli panelle etkinlik sona erdi. 

Programa Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Erdek Deniz Üs ve Garnizon Komutanı Dz. Alb. Ufuk Kartalkayası, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık, kurum müdürleri, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. /Oğulcan Bölükbaşı

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.